Homepage  / Știri / Televiziune

Luni, 29 aprilie, Prima TV difuzează o ediție specială a show-ului „Mama mea gătește mai bine”

Luni, 29 aprilie, Prima TV difuzează o ediție specială a show-ului „Mama mea gătește mai bine”

de Redactia Tvmania

Show-ul culinar „Mama mea gătește mai bine” pregătește o ediție specială de Paște, cu Maria Loga, Petrică Mîțu Stoian, Victorița Lăcătușu și Nicolae Datcu.

În a doua zi de Paște, emisiunea Mama mea gătește mai bine v-a pregătit o ediție specială. Două cupluri formate din cunoscuți cântăreți de muzică populară vor veni în platou pentru a sărbători românește și să gătească tradițional.

În această ediție, vor intra în competiție rețetele Mariei Loga care a facut echipă cu Petrică Mîțu Stoian și rețetele Victoriței Lăcătușu care a făcut echipă cu Nicolae Datcu. Rețetele ambelor echipe sunt tradiționale și chiar dacă, pentru unii, gătitul nu face parte din ceea ce fac zilnic, ei s-au descurcat în cele 30 de minute puse la dispoziție. Veselia și voia bună au luat locul emoțiilor pe care concurenții de la Mama mea gătește mai bine  le au de obicei și numai maestrul Horia Vîrlan a avut ceva probleme în a alege rețeta câștigătoare: tocănița de berbecuț cu ciuperci și mămăligă, rețetă preparată de Maria Loga și Petrică Mîțu Stoian sau rulada de berbecuț cu legume și salată de primăvară, rețetă făcută de echipa Victorița Lăcătușu și Nicolae Datcu.

„Ne-am bucurat foarte mult că patru oameni cunoscuți prin faptul că duc tradiția mai departe prin cântecele lor, două echipe atât de simpatice au venit la noi în platou să gătească și să se distreze, ceea ce sper că vor face și telespectatorii care vor urmări emisiunea. Pentru mine și Valentin a fost o ediție relaxantă și un alt prilej de amuzament”, a spus maestrul Horia Vîrlan.

Așadar, telespectatorii pot urmări ediția specială de Paște a competiției culinare Mama mea gătește mai bine, luni, 29 aprilie, de la ora 19.30, la Prima TV pentru a se relaxa și pentru a învăța noi trucuri pe care le pot face în propria bucătărie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton