Homepage  / Știri / Televiziune

Luni, la „Uite cine dansează”, perechile pregătesc un maraton de dans: vor învăța 3 coregrafii!

Luni, la „Uite cine dansează”, perechile pregătesc un maraton de dans: vor învăța 3 coregrafii!

de Redactia Tvmania

Luni, 24 aprilie, de la 20:30, „Uite cine dansează!” va aduce cea mai grea provocare de până acum pentru cele cinci perechi rămase în competiție - Alex Velea și Ecaterina Dosan, Marius Manole și Olesea Nespeac, Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Sandu Lungu și Raluca Netca și Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic -, deoarece trebuie să învețe, pentru prima dată, câte trei coregrafii.

Concurenții vor avea de trecut trei probe spectaculoase și numai cei mai buni vor rămâne pe ringul de dans la final, anunță Pro TV.

Trei probe și cinci perechi inedite de dansatori

  • Prima probă – Cele cinci cupluri vor fi pe scenă și vor dansa pe aceeași melodie, rock’n roll. Juriul va elimina, pe rând, câte o pereche. Prima echipă eliminată din ring va primi 1 punct, iar perechea care va rămâne ultima pe scenă va fi notată cu 5 puncte.
  • Proba a doua – Concurenții pregătesc zilele acestea coregrafii spectaculoase de hip-hop, reggaeton sau cabaret, pe care le vor prezenta luni pentru a convinge juriul și publicul că merită să rămână cât mai mult timp în competiție.
  • Proba a treia – Fiecare pereche va trebui să copieze și să îmbunătățească o coregrafie realizată până acum de una dintre celelalte perechi. Dar asta nu va fi tot! Provocarea fiecărei echipe va fi ca dansul pe care îl prezintă luni pe ring să fie mult mai spectaculos decât același dans prezentat într-o ediție anterioară de o altă pereche.

Lunea viitoare, surprizele se vor ține lanț la „Uite cine dansează!”, iar concurenții vor fi nevoiți să impresioneze în cea mai dificilă ediție a show-ului de până acum.

Citește și:

FOTO. O nouă pereche a părăsit „Uite cine dansează!”. Momentele-cheie ale ediției cu numărul 7

Cine a părăsit cea de-a 6-a ediţie a concursului „Uite cine dansează!”

„Uite cine dansează!”: Diseară, cele 7 perechi vor pregăti coregrafii-tribut. Cine sunt artiștii omagiați

Roxana Ionescu este noua vedetă de la „Uite cine dansează!”. Încă o pereche a fost eliminată

Luni, un nou concurent intră în ringul „Uite cine dansează!”: Rona Hartner renunță la show

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton