Homepage  / Cinema

M. Night Shyamalan a anunțat finalul filmărilor pentru „Glass”

M. Night Shyamalan a anunțat finalul filmărilor pentru „Glass”

de Redactia Tvmania

Regizorul M. Night Shyamalan tocmai a terminat de filmat următorul său lungmetraj, „Glass”, și a sărbătorit evenimentul pe rețelele sociale.

Filmările pentru „Glass” au început în octombrie și s-au terminat în aproape două luni. Actorul Adam David Thompson a ajuns pe platouri cu câteva zile în urmă și a rămas uluit de atâta rapiditate!

Regizorul filmului „Al șaselea simț” a anunțat finalul pe Twitter: „Tocmai am terminat de filmat «Glass». Distribuția și echipa, vă iubesc. Mulțumesc că m-ați ajutat să spun această poveste specială. Și multe mulțumiri pentru Philadelphia, pentru toată susținearea!”.

Tânăra actriță Anya Taylor-Joy, pe care am văzut-o în „Split”, a postat și ea pe Instagram: „Am terminat de filmat «Glass». Amintirile pe care mi le-am făcut la aceste două filme sunt superbe și sacre și eu sunt o fată foarte norocoasă că pot să împart aceste momente cu voi toți”.

O veste foarte bună pentru toți cei care abia așteaptă să vadă cel de-al treilea episod al acestei trilogii care a început acum mai bine de 17 ani cu „Indestructibilul” și a continuat anul acesta cu „Split”. Cu „Glass”, Shyamalan continuă fascinanta sa explorare a psihicului uman și a fantasticului, făcându-ne părtași la la viziunea sa foarte personală asupra supereroilor. Ne vom reîntâlni cu personajele: David Dunn (Bruce Willis), Kevin Wendell Crumb (James Mcavoy), Casey Cooke (Anya Taylor Joy) și Glass (Samuel L.Jackson).

Produs de Jason Blum și compania sa Blumhouse Productions, cu care a făcut și precedentele, „Glass” va intra acum în postproducție. Dar noi vom mai avea de așteptat, premiera este prevăzută pentru ianuarie 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton