Homepage  / Cinema

M. Night Shyamalan are drepturile pentru eventualele continuări pentru toate filmele sale

M. Night Shyamalan are drepturile pentru eventualele continuări pentru toate filmele sale

de Redactia Tvmania

Numai așa, în caz că are nevoie. Dar deocamdată regizorul M. Night Syamalan nu se gândește decât la o urmare pentru „Indestructibilul” / „Unbreakable” (2000).

M. Night Shyamalan are drepturile pentru eventualele continuări pentru toate filmele sale

Night Shyamalan a anunțat că se gândește la o urmare pentru pelicula „Indestructibilul”, la 17 ani de la premiera acesteia. Și, dacă ați văzut noul lui film, „Split”, vă dați seama că regizorul se gândește destul de serios la asta. Pentru moment fără titlu, filmul ar trebui să-i aducă din nou împreună pe protaginiștii de acum 17 ani, Bruce Willis și Samuel L. Jackson. După cum a aflat CinemaBlend, Shyamalan are drepturile pentru toate potențialele urmări ale filmelor sale, chiar dacă nu s-a gândit niciodată să continue poveștile.

„M-am ocupat de povestea aceasta cu drepturile, ceea ce explică de ce pot face acum o continuare după atâta timp. De fapt, eu dețin toate drepturile, pentru toate filmele mele, doar în caz că am nevoie. Cum s-ar spune, nimeni nu poate face o urmare la peliculele mele fără permisiunea mea. Am făcut tot ceea ce trebuia pentru a avea niște contracte pe termen lung, pentru că nu voiam să descopăr peste 20 de ani sau mai târziu că oricine poate face o urmare fără acordul meu. Asta m-ar fi enervat foarte tare”, a declarat M. Night Shyamalan.

Am putea avea deci „Al șaselea simț 2” sau „Semne 2”. Deocamdată, s-ar putea să avem „Indestructibilul 2”, pentru că regizorul se gândește de mult la o continuare.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton