Homepage  / Seriale turceşti

„Mă numesc Züleyha”: ce mai fac principalii actori din serial

„Mă numesc Züleyha”: ce mai fac principalii actori din serial

de Ruxandra Dinca,

După finalul de la „Fiica ambasadorului”, Kanal D a început difuzarea serialului „Mă numesc Züleyha” de luni până vineri, de la 20.00. Povestea, ajunsă la sezonul 4 și la noi, se apropie de final (nu va mai exista un alt sezon), prilej tocmai bun de a afla ce mai fac actorii principali.

[toc]

Hilal Altinbilek, adică Züleyha

Dintre toți actorii importanți de la începutul serialului, este singura care continuă. Însă Hilal (31 de ani), admirată pentru etica sa profesională, n-a făcut un secret din faptul că a obosit totuși, după patru ani de filmări la Adana, în același rol.

Hilal Altinbilek

Profesional, după final, va fi probabil asaltată cu oferte (presa turcă scrie că deja e căutată de marile platforme). Dar personal nu o duce prea bine: s-a despărțit recent, după un an și jumătate de relație, de iubitul ei, Metin Hara (39 de ani), speaker motivațional și autor de cărți de dezvoltare personală în Turcia. Nimeni nu știe de ce s-au despărțit, ba chiar prietenii au fost șocați, căci se așteptau ca îndrăgostiții să ajungă la altar, nu să se despartă!

Ibrahim Celikkol, adică Hakan

A ajuns în „Mă numesc Züleyha” în sezonul 4, ca să umple golul lăsat de plecarea lui Murat Ünalmış (Demir). Profesional îi merge excelent: după „Prizoniera destinului”, rol pentru care a fost lăudat, a reușit să resusciteze și povestea din „Mă numesc Züleyha”. Din 3 iunie îl vom putea vedea și la Netflix, în serialul „As the Crow Flies”, alături de buna lui prietenă Birce Akalay (și fosta soție a lui Murat Ünalmiş).

Personal însă, actorul tocmai a divorțat, după aproape 5 ani, de arhitecta Mihre Çelikkol (32 de ani), cu care are un băiețel de doi ani și jumătate.

Vahide Perçin, adică Hünkar

Actrița, una dintre cele mai mari ale Turciei, este foarte îndrăgită și respectată în țara natală (iar noi o ținem minte din „Suleyman Magnificul”, unde a preluat rolul lui Meryem la maturitate, după ce Meryem Uzerli a ieșit din poveste). Ieșirea lui Vahide Perçin din serial, în sezonul 3, a fost un șoc pentru fani.

După „Mă numesc Züleyha”, în ultimii aproape doi ani, actrița s-a odihnit, dar la toamnă va reveni pe micile ecrane turcești într-un nou serial: „Hakime Hanim”/„Doamna judecător”, povestea unei femei puternice și a familiei sale. În serial, care va fi difuzat de ATV, va juca și Kaan Yildirim, adică noul iubit al lui Hande Erçel („Dragostea plutește în aer”).

Kerem Alisik, adică Fekeli

Pe cât de înțelept e în serial, pe atât de dificil ar fi fost actorul de 61 de ani în realitate, în culise. În primul sezon, a avut ceva de împărțit cu Ugur Güneș, Yilmaz în serial. Amândoi bărbații ar fi concurat atunci, dădea pe surse presa locală, pentru atențiile lui Hilal Altinbilek. După ce Güneș a ieșit din poveste, Kerem Alisik a intrat în conflict și cu Murat Ünalmiş (Demir). În luna mai 2021, pe finalul sezonului 3, cei doi au fost despărțiți cu greu de colegi și producători, după ce aproape s-au luat la bătaie pe set din cauza unor diferențe de opinie.

Kerem Alisik

Acum, Kerem Alisik se pregătește pentru o vară plină, scrie presa locală. Actorul va filma pentru o peliculă de cinema, o poveste legată de căderea orașului Mosul în mâinile ISIS, în 2014. De asemenea, are proiecte în teatru și chiar o ofertă pentru un serial.

Murat Unalmiș, adică Demir

După ce-a ieșit din serial în finalul sezonului 3, actorul s-a odihnit. S-a retras în Cappadocia și s-a ocupat de restaurantul său, primind deseori în vizită prieteni (vezi mai jos, alături de actrițele Selin Genç și Sibel Tasçioglu, adică Gülten și Șermin).

Actorul nu a anunțat încă oficial vreun proiect după „Mă numesc Züleyha”, iar armata sa de fane speră încă să revină în ultimul episod al producției (așa zic zvonurile). Însă, în culise, Murat ar fi acceptat deja să joace într-un film pentru marile ecrane, în rolul lui Deniz Gezmiş, un revoluționar turc prins și executat în 1972.

Uğur Güneş, adică Yilmaz

Actorul a plecat din „Mă numesc Züleyha” pentru că nu se suporta deloc cu Kerem Alisik, adică Fekeli, dar și pentru că scenariștii nu mai puteau jongla la nesfârșit cu inima frumoasei Züleyha. Așa că, atunci când personajul său a murit, Güneş a fost ușurat să revină la Istanbul.

Nu mult după, actorul a primit rolul principal din „Kanunsuz Topraklar”, o poveste de epocă. Însă noua producție nu a fost chiar un succes și s-a terminat în februarie anul acesta, după doar 16 episoade (ca să facem o comparație, „Mă numesc Züleyha” se va termina în Turcia pe 9 iunie, cu episodul 140). Momentan, Güneş e în vacanță și nu se știe să fie bătut palma pentru vreun proiect nou.

Melike Ipek Yalova, adică Mujgan

Superba actriță, fiica unui important om de stat turc, a divorțat acum un an, după numai doi ani de căsnicie (dar șapte de relație, cu un producător). La momentul respectiv, Melike filma încă pentru „Mă numesc Züleyha”, dar a ieșit din serial nu mult după aceea.

MELIKE IPEK YALOVA
MELIKE IPEK YALOVA

Gurile rele, citate de presa turcă, ziceau că Melike ar fi fost văzută constant, la filmările din Adana, împreună cu Furkan Palali, Fikret în serial, dar totul a rămas la nivel de bârfă. După ce a ieșit din serial, frumoasa și-a găsit imediat proiect nou: e vorba de serialul „Mahkum”/„Deținutul”, în care rolul principal e interpretat de Onur Tuna („Doctorul minune”). Lansat în toamna trecută, „Mahkum” are succes și va continua la toamnă cu sezonul 2.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton