Homepage  / Articole

Culkin, în pericol de moarte din cauza Milei Kunis?

Culkin, în pericol de moarte din cauza Milei Kunis?

de Redactia Tvmania

Macaulay Culkin nu s-ar fi apucat de droguri, spun surse din anturajul său, dacă nu ar fi fost traumatizat de despărţirea de Mila Kunis. De vină ar mai fi şi problemele pe care le-a avut cu părinţii săi, dar şi moartea surorii sale, în urmă cu doar patru ani, scrie Daily Mail.

Culkin, care a devenit faimos la zece ani, milionar la 12 şi „un actor fără importanţă” la doar 15 ani, trăieşte acum într-un apartament de 2 milioane de lire sterline şi este DJ într-un club din New York. Aici a fost văzut de mai multe ori sub influenţa substanţelor interzise. Recent s-a scris că fostul actor ar cheltui o avere pe droguri şi că ar mai avea de trăit doar câteva luni, dar informaţiile au fost în totalitate negate de reprezentatul său mediatic.

Oamenii care îl cunosc pe Culkin îl descriu ca fiind diferit de Kevin McCallister din „Singur Acasă”, simpaticul personaj care a vrăjit milioane de cinefili de-a lungul anilor.

Când a început necazul

Culkin, care a împlinit 31 de ani, dar pare mult mai în vârstă, ar fi „abonatul” unei farmacii din Manhattan, care nu a negat că actorul ar fi un client fidel, dar nu a vrut să divulge alte amănunte.

Macaulay Culkin nu avea nicio problemă în urmă cu doi ani. Trăia de opt ani de zile o poveste de iubire alături de Mila Kunis, dar vestea despărţirii l-a băgat într-o depresie teribilă. Surse citate de National Enquirer spun că dependenţa de droguri a lui Culkin a devenit şi mai gravă din momentul în care a aflat că fosta lui iubită s-a cuplat cu Ashton Kutcher.

Macaulay Culkin e în pericol de moarte?

Actorul arată foarte slăbit şi, potrivit National Enquirer, Culkin plătește peste 6.000 de dolari lunar pentru a-şi cumpăra substanțele interzise.

„Macaulay este cu siguranţă în trenul morţii. Mă tem că doza lui de droguri este din ce în ce mai mare. El are nevoie de ajutor”, a spus un prieten al actorului.

„Mă tem să nu facă o supradoză. În cazul în care actorul nu va primi ajutor,  sunt şanse să moară chiar în maximum şase luni”, a mai declarat sursa.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton