Homepage  / Articole

Mădălin Ionescu a semnat cu Kanal D

Mădălin Ionescu a semnat cu Kanal D

de Redactia Tvmania

Zvonurile s-au confirmat: Mădălin Ionescu este cea mai nouă vedetă Kanal D.

Astăzi, 21 septembrie, Mădălin Ionescu a intrat oficial în familia Kanal D, se anunţă într-un comunicat. Începând din luna octombrie, el va modera o emisiune zilnică. În această seară, la „Ştirile Kanal D” de la orele 19.00, Mădălin Ionescu va da, în premieră, declaraţii în calitate de vedetă Kanal D.

Mădălin Ionescu va fi prezentatorul unei emisiuni în care cuvântul de ordine va fi exclusivitate, se mai anunţă în comunicat. Împreună cu o echipă unită, formată din reporteri, redactori şi editori ce se bucură de o vastă experienţă în media românească, fostul prezentatorul al Antenei 1 pregăteşte un format de emisiune în care se vor trata cele mai fierbinţi subiecte ale zilei.

De la monden până la social, Mădălin Ionescu şi echipa sa vor aduce la Kanal D toate secretele din spatele evenimentelor într-o emisiune difuzată în direct, dinamică, sinceră şi fără ascunzişuri. În fiecare zi, în platoul emisiunii vor fi invitate vedetele care ţin prima pagină a ziarelor, dar şi oameni obişnuiţi care au ceva de spus.

„Am creat o echipă puternică pentru realizarea emisiunii de la Kanal D, cu cei mai buni oameni din piaţă cu care am lucrat până acum, dar şi oameni noi de la alte televiziuni, care sunt recunoscuţi pentru profesionalismul lor”

„Va fi o emisiune live tip magazin, care îmbină divertismentul şi mondenul cu subiecte sociale sensibile ce afectează societatea românească în acest moment. Vom merge pe exclusivităţi şi invitaţi de top, vom avea rubrici în premieră pe piaţa românească pentru un astfel de format“, a declarat Mădălin Ionescu.

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton