Homepage  / Vedete româneşti

Mădălin Ionescu, despre despărțire în relația cu Cristina Șișcanu: „Au existat situații”

Mădălin Ionescu, despre despărțire în relația cu Cristina Șișcanu: „Au existat situații”
9

de Roxana Mirea,

Mădălin Ionescu este foarte activ pe rețelele sociale, acolo unde internauții îi adresează tot felul de întrebări. Acesta mereu a fost o persoană sinceră și este dispus să le satisfacă curiozitățile urmăritorilor săi. Foarte mulți oameni vor să știe detalii despre relația lui Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu, iar prezentatorul TV a vorbit, în acest context, despre subiectul despărțire.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au o relație cum mulți și-ar dori. El și soția lui au un mariaj bazat pe încredere, comunicare, respect, dar și pe foarte multă iubire. Mădălin Ionescu și Cristina s-au căsătorit în urmă cu 10 ani și parcă se iubesc tot mai mult pe zi ce trece. Recent, prezentatorul TV a organizat o sesiune de întrebări pe Instagram, unde le-a dat posibilitatea urmăritorilor lui să-i adreseze tot felul de întrebări.

Mădălin Ionescu este o persoană sinceră și nu a ezitat să le satisfacă curiozitățile urmăritorilor săi. Internauții au vrut să știe dacă Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu s-au gândit vreodată la despărțire sau divorț. Prezentatorul TV nu a stat mult pe gânduri și a răspuns.

m2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mădălin Ionescu, despre despărțire în relația cu Cristina Șișcanu

Cum am spus anterior, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o poveste de iubire demnă de filmele romantice. Ei bine, ca în orice cuplu, au mai apărut și neînțelegeri, însă cei doi mereu au reușit să treacă peste și să fie alături unul de celălalt. Întrebat dacă s-a gândit vreodată să se despartă sau să divorțeze de soția lui, Mădălin Ionescu a răspuns că niciodată nu a luat în considerare așa ceva.

Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci”, a spus Mădălin Ionescu pe rețelele sociale.

De asemenea, acesta a mărturisit și care sunt ingredientele pentru o căsnicie ideală. „Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe pertenerei/ partenerului, absența jignirilor”, a explicat prezentatorul TV.

În ce locuri s-a iubit Mădălin Ionescu cu Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu a fost întrebat ce l-a atras la Cristina.  „Inteligența reală, umorul, pasiunea pentru meseria de jurnalist și, nu în ultimul rând (de fapt în primul rând), o senzualitate debordantă”, a mărturisit Mădălin Ionescu pe Instagram.

În plus, multe întrebări au fost și foarte indiscrete, referindu-se la viața intimă a celor doi. Un internaut l-a îndemnat pe Mădălin Ionescu să spună care au fost cele mai „nebunești” locuri unde s-a iubit cu Cristina Șișcanu. Prezentatorul TV nu a vrut să intre foarte mult în detalii, cum era de așteptat, dar a oferit câteva indicii.

Sincer, nu pot merge cu dezvăluirile până la nivelul ăsta. Nu știu… Balcon, tren… chestii din astea. Doamne, ce mă fac cu astfel de întrebări?”, a răspuns Mădălin Ionescu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton