Homepage  / Articole

Mădălin Ionescu și „Drept la țintă” intră în vacanță

Mădălin Ionescu și „Drept la țintă” intră în vacanță

de Redactia Tvmania

Mădălin Ionescu își ia rămas bun de la telespectatorii “Drept la Țintă”, cărora le-a pregătit o emisiune plină de surprize, alături de toate numele cunoscute ale postului Kanal D.

În ediția de colectie de astăzi, telespectatorii îi vor urmări în posturi inedite pe Virgil Ianțu, Gabriela Cristea, Christian Sabbagh, Silvia Ioniță, Daiana Anghel, Adelina Pestrițu, Andrei Duban, Florin Maxineanu, Adrian Nartea, Niculina Stoican, Cove și Andreea Mantea.

Dupa un sezon în care cele mai fierbinți subiecte ale zilei au fost dezbătute în platoul emisiunii, Mădălin Ionescu se pregătește pentru o bine meritată vacanță.  “A fost un an incitant pentru noi, am trecut de multe ori de la fericirea unui eveniment important, la incrâncenarea unor subiecte de tabloid”, a povestit Mădălin.

Vedetele Kanal D au pregătit o serie de imagini în premieră. Ei vor să arate culisele emisiunilor pe care le prezintă, dar și o serie de bâlbe veritabile, nemediatizate până în acest moment.

“Pe toată perioada acestui sezon, am fost în prima linie a emisiunilor de divertisment din România, fapt care poate doar să mă bucure. Mulțumesc acum tuturor telespectatorilor care au urmărit emisiunea, și le promit că din toamnă vom fi din nou în fața lor, tot aici la Kanal D, cu aceleași subiecte fierbinți marca “Drept la Țintă”, a mărturisit Mădălin Ionescu, moderatorul emisiunii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton