Homepage  / Vedete româneşti

Cine e actrița din România care a jucat într-un film alături de actori din Urzeala tronurilor. În ce serial apare alături de Jude Law

Cine e actrița din România care a jucat într-un film alături de actori din Urzeala tronurilor. În ce serial apare alături de Jude Law
7

de Roxana Mirea,

O actriță din România, în vârstă de 31 de ani, a avut unul dintre rolurile principale într-un film italian cu buget de 12 milioane de dolari. Este vorba despre filmul „Dampyr”, în care a ajucat alături de actori din serialul „Urzeala tronurilor” și „Pirații din Caraibe”.

Mădălina Bellariu Ion a jucat în „Dampyr”

Mădălina Bellariu Ion este originară din Pitești și este o actriță cunoscută și la nivel internațional. Ea a jucat și în filmul italian fantasy-horror „Dampyr“. Printre actorii alături de care joacă Mădălina Bellariu Ion se numără și Sebastian Croft și Luke Roberts, cunoscuți din serialul „The Game of Thrones”. Luke Roberts a jucat și în seria de filme „Pirații din Caraibe”, potrivit adevărul.ro.

Din echipa filmului „Dampyr”, face parte și make-up artistul Giorgio Gregorini, laureat cu Premiul Oscar pentru Cel mai bun machiaj pentru filmul „Suicide Squad”, realizat în 2016. „Dampyr”, care a fost lansat în 2022, este bazat pe seria de benzi desenate cu același nume, publicat de Sergio Bonelli.

madalina-bellariu-ion-a-jucat-in-dampyr-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Acțiunea este plasată în timpul războiului din Balcani, la începutul anilor ’90. Bântuit de coșmaruri îngrozitoare, Harlan Draka rătăcește prin țară, făcând bani fără rușine, pretinzând că este un Dampyr (jumătate om și jumătate vampir) care scapă satele de ceea ce sătenii cred naiv că sunt monștri malefici. Dar, când este chemat de soldații care sunt atacați de vampiri adevărați, Harlan află adevărul: este un Dampyr. În timp ce încearcă să distrugă un teribil Stăpân al Nopții, el va trebui să învețe să își gestioneze puterile și să afle mai multe despre originile sale.

Mădălina Bellariu Ion, alături de Jude Law în „The Young Pope“

Acum aproximativ șapte ani, Mădălina Bellariu Ion a jucat alături de celebrul Jude Law în serialul „The Young Pope“/ „Tânărul Papă“. Pe de altă parte, Mădălina a interpretat-o pe în serialul Italian „Il Professore“, difuzat de Rai 1. Aceasta a avut un rol şi în adaptarea indiană a filmului american horror „Oculus“, intitulat „Dobaara: See your evil“ şi lansat pe marile ecrane în iunie 2017.

Actrița a absolvit Facultatea de Litere la Bucureşti și apoi a plecat la Londra. Aici a urmat mai mai multe cursuri de actorie la instituţii precum The Actors Temple şi London Academy of Music & Dramatic Art.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton