Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Craiu din „Clanul” joacă într-un serial turcesc. Actrița a filmat în Istanbul

Mădălina Craiu din „Clanul” joacă într-un serial turcesc. Actrița a filmat în Istanbul
13

de Cătălina Matei,

Cunoscută publicului din România din producții precum „Umbre” și „RUXX”, iar mai nou o putem vedea în „Clanul” de la Pro TV, Mădălina Craiu îi cucerește și pe turci. Mai precis, actrița în vârstă de 31 de ani a filmat zilele trecute în Istanbul, pentru un serial turcesc, „The Turkish Detective”, producție ce va fi difuzată anul viitor pe Paramount Plus.

În prezent, pe Mădălina Craiu o putem vedea jucând rolului jurnalistei Ilinca Anghel în serialul „Clanul de la Pro TV. Pe 26 noiembrie va împlini 32 de ani și este una dintre actrițele „pe val” ale momentului, rolurile sale din „Umbre” și „RUXX” fiind extrem de apreciate nu doar de public ci și de specialiștii în domeniu.

La scurt timp după ce a terminat filmările pentru primul sezon din „Clanul”, Mădălina a plecat la Istanbul pentru câteva zile. Nu în vacanță, ci tot în interes profesional. Tânăra actrița a filmat pentru serialul „The Turkish Detective”, care va fi disponibil la începutul anului viitor pe pe Paramount Plus.

Am avut parte de o echipă plină de oameni super generoși și de un cast cu care mă mândresc că am avut ocazia să joc. Proiectul la care am lucrat se numește The Turkish Detective, va fi disponibil pe Paramount Plus anul viitor și eu am ajuns acolo datorita lui Lynsey (regizoarea) cu care am lucrat acum 4 ani și care mi-a promis atunci că o să găsească un mod în care să mai lucrăm împreună. Atâția ani mai târziu, s-a ținut de promisiune, ceea ce e unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le-a făcut cineva față de mine”, a scris Mădălina Craiu într-o postare pe contul său de Instagram, unde a publicat și câteva poze din Istanbul.

„The Turkish Detective” îi aduce în rolurile principale pe Haluk Bilginer, Ethan Kai și Yasemin Kay Allen într-o poveste fascinantă cu crime și detectivi care le rezolvă. Scris și produs de Ben Schiffer („Skins”) și regizat de Niels Arden Oplev („The Girl With The Dragon Tattoo”), primul sezon al serialului are opt episoade și se bazează pe seria de 24 de romane scrise de celebra Barbara Nadel. Fiecare caz este puternic înrădăcinat în cultura și istoria variată a Istanbulului. Potrivit IMDB, personajul interpretat de Mădălina Craiu este Sara Ylmaz și apare în două episoade (7 și 8).

O actriță celebră de la noi joacă într-un serial turcesc. Vedeta noastră a filmat în IstanbulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton