Homepage  / Articole

Alina Puşcaş faţă în faţă cu Mădălina Drăghici

Alina Puşcaş faţă în faţă cu Mădălina Drăghici

de Redactia Tvmania

Le-am pus faţă în faţă pe protagonistele noilor telenovele ale toamnei, de pe Antena 1 („Narcisa sălbatică”) şi Acasă („Iubire şi onoare”), Alina Puşcaş şi, respectiv, Mădălina Drăghici.

.

LA PRIMUL ROL. Tinerele Mădălina Drăghici (22 de ani) şi Alina Puşcaş (27 de ani) sunt, ambele, modele şi – mai nou – actriţe la TV.

LA PRIMUL ROL. Tinerele Alina Puşcaş (stânga, 27 de ani) şi Mădălina Drăghici (22 de ani) sunt, ambele, modele şi – mai nou – actriţe la TV.

„Iubire şi onoare” începe pe 20 septembrie, la postul Acasă, de la ora 20.30, urmând să fie difuzată de luni până joi. „Narcisa sălbatică” debutează tot pe 20 septembrie, la Antena 1, de la ora 20.00, fiind apoi programată marţi, miercuri şi joi de la 22.00. cele două proiecte au, ambele, în centru poveşti de dragoste dificile, iar în rolurile principale două tinere, fără pregătire într-ale actoriei, aflate la debutul pe micul ecran.

„Iubire şi onoare” ne oferă povestea interculturală a iubirii dintre o tânără din Bucureşti, Ilinca Stuttman (Mădălina Drăghici), şi un emir influent, cu inima rănită, Aziz (Radu Vâlcan), iar „Narcisa sălbatică” mizează pe o tânără săracă, Narcisa (Alina Puşcaş), care îi salvează viaţa unui avocat căsătorit şi cu copii, Tudor (Gabriel Duţu), iar apoi devine angajata acestuia şi se mută în casa lui.

Cine sunt fetele

Blonda Mădălina Drăghici (22 de ani) este model internaţional, care a lucrat de la 16 ani pe podiumurile din Milano, Hamburg, Barcelona, Paris, New York, Tokyo, după ce a câştigat concursul „Next Generation Model 2004”. A apărut în videoclipul piesei „Million Miles”, a trupei Reamonn, dar şi în cel care promovează noua telenovelă Acasă.

A obţinut rolul Ilincăi Suttman depunându-şi CV-ul şi fotografiile pe site-ul www.acasatv.ro şi urmând, după aceea, câteva cursuri intensive de actorie alături de regizorul Iura Luncaşu. Acum, este studentă la marketing şi filmează intens, în România şi Turcia, pentru „Iubire şi onoare”.

Bruneta Alina Puşcaş (27 de ani) a fost trimisă la castingul pentru „Narcisa sălbatică” de agenţia de modele la care lucra (MRA). Este din Târgu-Mureş şi, la 19 ani, s-a mutat la Bucureşti, unde a făcut modelling.

Are de gând ca, după terminarea filmărilor la serialul antenist, să dea la ATF, pentru a deveni actriţă cu acte în regulă. Şi ea apare în piesa de pe coloana sonoră a „Narcisei sălbatice”, unde cântă îmbrăcată în haine de rockeriţă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton