Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano. Ținuta purtată de frumoasa româncă a fost ieșită din comun

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano. Ținuta purtată de frumoasa româncă a fost ieșită din comun
20

de Andra Stana,

Mădălina Ghenea a făcut senzație la Săptămâna Modei de la Milano. Ea a participat la eveniment în calitate de invitat la un show de modă, nu de fotomodel, pe podium. Cum a reușit să atragă din nou atenția.

Săptămâna Modei de la Milano 2022 a început marți, pe 20 septembrie, și se încheie azi, pe 26 septembrie. În cadrul evenimentului organizat în frumosul oraș italian, multe case de modă își prezintă colecțiile noi, printre ele numărându-se și Max Mara.

În timpul Milano Fashion Week 2022, Mădălina Ghenea a reușit să iasă în evidență. Aceasta s-a numărat printre invitați, nu pe podium, așa cum ne-am fi așteptat. Invitată la prezentare, vedeta din „House of Gucci” a întors toate privirile.

Mădălina Ghenea a purtat o ținută elegantă, dar modernă în același timp. Fotomodelul a ales să îmbrace un sacou nude cu o pereche de colanți biker, de culoare crem, scrie libertatea.ro. Vedeta și-a accesorizat ținuta cu o geantă nude și o pereche de pantofi cu toc.

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Milano. Ținuta ei a fost ieșită din comunIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Mădălina Ghenea, ședință foto specială

Mădălina Ghenea are mai mult de un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram. Recent, vedeta a atras atenția, după ce a publicat o serie de fotografii ieșite din comun.

Actrița și modelul în vârstă de 35 de ani a apărut într-un costum de baie din două piese, în mai multe ipostaze. În dreptul imaginilor distribuite pe contul personal de Instagram, Mădălina Ghenea a avut și un mesaj special. Mai precis, a vrut ca toată lumea să știe că fotograful a fost chiar fiica sa, Charlotte.

Fotograf: Charlotte 5 ani și 5 luni. Ea a spus că lunile sunt importante, dar eu aș spune că acum chiar și secundele sunt… 24/7 împreună doar eu și cu tine în august. La revedere, vară! Mi s-a spus că postez prea mult viața profesională și nu postez nimic personal, mai personal de atât nu se poate.”, a scris Mădălina Ghenea, în descrierea postării de pe 31 august, în ultima zi de vară.

Mădălina Ghenea, ședință foto specială în costum de baie. Cine a fost fotograful. „Nimic nu poate deveni mai personal decât asta”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 20

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton