Homepage  / Vedete străine

Mădălina Ghenea, apariție senzuală la Cannes. A participat la premiera noului film al lui DiCaprio

Mădălina Ghenea, apariție senzuală la Cannes. A participat la premiera noului film al lui DiCaprio
14

de Andra Stana,

Mădălina Ghenea a apărut pe covorul roșu al celebrului festival de film la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, în regia lui Quentin Tarantino, care a avut loc pe 21 mai. Fotomodelul s-a alăturat celor mai frumoasei femei din lume, la premiera noului film al lui Leonardo DiCaprio.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 35 de ani, a reușit să bifeze o apariție de senzație la Festivalul de la Cannes, unde vedetele s-au întrecut în eleganță pe covorul roșu. Fotomodelul a purtat o rochie maro, lungă în spate și cu o tăietură adâncă pe picior, care i-a pus în evidență silueta. Actrița, care a fost în vizorul fotografilor la fantastica paradă a modei de la Cannes, a fost îndelung admirată de cei prezenți la eveniment.

Mădălina Ghenea, apariție senzuală la Cannes. A participat la premiera noului film al lui DiCaprioIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Leo și Mădălina au avut o aventură în trecut, când paparazzii i-au surprins de mai multe ori împreună pe yachturi de lux, în Australia, scrie protv.ro. Aventura a avut loc la scurt timp după ce DiCaprio se despărțise de Blake Lively. Atunci, actorul se afla în Australia pentru filmările de la „Marele Gatsby”.  După DiCaprio, despre Mădălina Ghenea s-a zvonit că a avut o relație cu alt actor faimos, Gerard Butler. 

Mădălina Ghenea ar avea un nou iubit. Cine este Grigor Dimitrov

Acum câteva zile, Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov – fostul iubit al Mariei Sharapova – au făcut senzație pe internet, după ce au publicat imagini cu ei în ipostaze tandre. Deși nu se știe dacă a fost vorba de o ședință foto publicitară sau nu, imaginile cu cei doi au dispărut între timp de pe rețelele lor sociale.

Zvonurile despre Mădălina Ghenea, 35 de ani, și bulgarul Grigor Dimitrov, 32 de ani, se întețesc, scrie libertatea.ro. Recent, actrița și jucătorul de tenis au fost surprinși împreună la Madrid și la Roma, unde bulgarul a participat la turnee.

Deși imaginile incendiare cu Ghenea și Dimitrov nu mai sunt pe conturile lor, ele au rămas pe Twitter, acolo unde au fost răspândit de pasionații de tenis.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton