Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, de pe patul de spital: „Nu mă simt bine. Corpul meu cere o pauză”

Mădălina Ghenea, de pe patul de spital: „Nu mă simt bine. Corpul meu cere o pauză”
20

de Ioana Maria,

Mădălina Ghenea a anunțat într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că va lipsi pentru o perioadă, lucru care i-a îngrijorat pe fani. Actrița născută în Slatina s-a pozat în pat, cu perfuzia în mână.

Românca suferă de epuizare, dar nu a dat mai multe detalii dacă problemele ei sunt mai complicate de atât. Aceasta le-a spus admiratorilor că va lua o pauză de la rețelele sociale pentru a se reface.

Mesajul Mădălinei Ghenea

„Din nefericire, nu mă simt tocmai bine. Trebuie să-mi cer iertare de la voi, dar nu voi fi în stare să postez sau să vă răspund la mesaje și, de asemenea, trebuie să-mi anulez toate proiectele planificate. Am lucrat încontinuu timp de opt luni, fără o zi de pauză și cred că organismul meu cere în mod disperat o pauză”, a anunțat Mădălina Ghenea pe Instagram.

Mădălina Ghenea, epuizată

Actrița, în vârstă de 34 de ani, va lua o pauză din activitate, se pare că din cauza epuizării fizice. Mădălina Ghenea se pare că vrea să se odihnească și să se refacă în același timp după atâta muncă continuă.

„O să dezinstalez Instagram-ul și WhatsApp-ul de pe telefon, cel puțin pentru câteva zile. Ne vedem în curând, prieteni”, a scris Mădălina Ghenea în dreptul imaginii în care apare cu perfuzia la mână.

Actrița originară din Slatina a avut un an de foc, cu filmări pentru pelicula „Deep Fear”, în care joacă rolul principal, dar și cu o mulțime de ședințe foto, apariții pe covorul roșu și la festivaluri de film. Din noiembrie 2021, când a participat la evenimentele de lansare a filmului „House of Gucci”, Mădălina Ghenea nu s-a mai oprit din treabă, iar oboseala susținută și-a pus amprenta asupra organismului ei.

Mădălina Ghenea a întors toate privirile la Cannes. Cum s-a pozat pe covorul roșu (9)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton