Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, imagini spectaculoase sub apă. „Acum pot să înot cu iubitul meu Pancho”

Mădălina Ghenea, imagini spectaculoase sub apă. „Acum pot să înot cu iubitul meu Pancho”

de Cătălina Matei,

Până când vom avea ocazia să o vedem în cinematografe în producția „House of Gucci”, în rolul Sophiei Loren, alături de Al Pacino și Lady Gaga, Mădălina Ghenea are parte de experiențe extreme.

La doar câteva zile de când a mărturisit că a trecut prin momente dificile, Mădălina Ghenea a făcut publice imagini inedite din vacanță și a vorbit despre experiența unică pe care a trăit-o. Actrița în vârstă de 34 de ani s-a lăsat pe mâna unui instructor profesionist, a luat lecții și a învățat pricipiile de bază ale scufudării în mare.

„Acum sunt scufundător acreditat și pot să înot cu iubitul meu Pancho”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, unde a și postat un video. Cine este Pancho?

În videoclipul respectiv, care începe cu un ”plimbarea” unui crocodil, Mădălina Ghenea apare îmbrăcată într-un costum de baie negru, în timp ce înoată, explodând adâncurile Mării Caraibelor. Uriașa reptilă, Pancho, este o atracție turistică din stațiunea Tulum, din Mexic. Mulți turiști vin aici pentru a înota la câțiva metri distanță de Pancho, la Casa Cenote, un loc de relaxare superb din Marea Caraibilor.

Vedeta se descurcă atât de bine încât a realizat și o ședință foto, tot la adâncime.

Zile mai puțin fericite pentru Mădălina

Tot pe Instagram, actrița a dezvăluit zilele trecute că a avut o săptămână extrem de deprimată.

„Cred că e greu să spui adevărul pe Instagram, întrucât oamenii au tendința să arate doar cea mai bună parte a lucrurilor, partea veselă, atrăgătoare a lor… Adevărul este că am fost în Mexic timp de o săptămână, timp în care am lucrat încontinuu și asta a fost, cu siguranță, cea mai deprimantă săptămână din viața mea (…) Să fiu departe de fetița mea este dureros și destul de greu de suportat pentru mine. Nu am prieteni aici, însă am întâlnit o persoană talentată, un artist tânăr, cu care am avut ocazia să lucrez pentru două coperți. (…)”, a scris Mădălina Ghenea în cadrul unor imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie albă, cu o crăpătură adâncă, pe care a asortat-o cu niște cizme lungi, cu tocuri înalte.

Despre rolul din „House of Gucci”

În noiembrie va avea loc premiera filmului „House of Gucci”, cu Lady Gaga și Adam Driver în rolurile prncipale. Din distribuție mai fac parte și alți actori celebri precum Al Pacino, Salma Hayek și Jeremy Irons. Lor li s-a alăturat și Mădălina Ghenea care interpretează rolul celebrei Sophia Loren.

Iată ce scria în vară Mădălina, pe Instagram. „În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă. Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri. Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră? Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton