Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară! Fotomodelul român face furori în costum de baie

Mădălina Ghenea, ședință foto incendiară! Fotomodelul român face furori în costum de baie
16

de Redactia Tvmania

Mădălina Ghenea suprinde din nou pe rețelele de socializare. Apreciată mai ales pentru frumusețea ei, aceasta a făcut furori cu noua ședință foto postată în mediul online.

 

Are 33 de ani și un copil, însă trupul ei taie răsuflarea la fiecare apariție publică. Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase românce, a publicat noi imagini cu ea în costum de baie, emanând senzualitate cât cuprinzi cu ochii. Fotografiile au fost surprinse în Dubai, pe coridorul unui hotel de lux, unde Mădălina era îmbrăcată într-un costum de baie sumar cu ștrasuri. 

166562958_896877994444951_3356073945570367417_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

 

Reacția celor care o urmăresc nu a întârziat să apară. Vedeta a strâns peste 70.000 mii de like-uri la postare, precum și o serie de comentarii măgulitoare:

„O femeie superbănaturalăminunatămama, model, artistă… nici nu stiu ce cuvânt cuprinde această făptură minunată!”, „Ești o zeiță„, „Doamne, cum arăți„, „Ce corp, eşti superbă”.

Cel mai recent proiect al actriței este lungmetrajul „House of Gucci”, unde joacă alături de Al Pacino și Lady Gaga. Aceasta va intra în pielea unei legende a cinematografiei, Sophia Loren.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton