Homepage  / Vedete româneşti

Mădălina Ghenea, mai senzuală ca niciodată, la premiera filmului Deep Fear. A renunțat la lenjerie

Mădălina Ghenea, mai senzuală ca niciodată, la premiera filmului Deep Fear. A renunțat la lenjerie
10

de Roxana Mirea,

Mădălina Ghenea a avut cea mai senzuală apariție la premiera filmului în care joacă, „Deep Fear”. Actrița a atras toate privirile printr-un gest îndrăzneț. Vedeta a renunțat la lenjeria intimă și a purtat o rochie albă, cu multe decupaje.

Mădălina Ghenea, apariție îndrăzneață la premiera Deep Fear

Mădălina Ghenea a atras toate privirile la premiera filmului în care joacă, „Deep Fear”, prin apariția ei îndrăzneață. Actrița a îmbrăcat o rochie albă, mulată pe corp și cu multe decupaje. Pentru a îmbrăca această rochie corespunzător, Mădălina Ghenea a adăugat un plus de senzualitate și a renunțat la lenjeria intimă.

Mădălina Ghenea a publicat mai multe imagini de senzație de la premiera filmului, eveniment care a avut loc la Festivalul Mediterrane din Malta, unde actrița a fost însoțită de actorul Ed Westwick, cunoscut ca Chuck Bass din serialul „Gossip Girl”, potrivit libertatea.ro.

Fanii au lăudat-o pe actriță pentru curajul ei. „În ultima poza, în care ți se văd pătrățelele… aia e artă. Felicitări antrenorului sau nutriționistului tău, dacă ai unul. Așa rezultat necesită multă muncă”, „Cea mai frumoasă femeie din lume”, „Dumnezeule! Absolut cea mai frumoasă femeie care a existat vreodată pe fața pământului. Nu mi-o pot imagina pe Afrodita sau pe Cleopatra nici măcar pe aproape, Doamne, iar acum ți-ai transformat corpul într-o sculptură”, „Nu pot decât să observ cum te privesc ceilalți… cu admirație, cu părere de rău, cu invidie, ce să mai.. i-ai pus într-o situație dificilă pe toți! Ești o minune de femeie!”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Mădălina Ghenea, apariție îndrăzneață la premiera Deep FearIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mădălina Ghenea, despre rolul din filmul Deep Fear

Acțiunea din thrillerul „Deep Fear” o are în centru pe Naomi (Mădălina Ghenea), deținătoarea unui iaht care va pleca într-o călătorie pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (Ed Westwick), în Grenada, o țară insulară în partea sud-estică a Mării Caraibelor. Liniștea călătoriei sale la iahtul „The Serenity” este perturbată de o furtună, care o forțează să se abată de la cursul trasat. De aici, lucrurile se complică din ce în ce mai mult pentru Naomi.

Am iubit acest personaj din momentul în care am citit scenariul. Naomi este o femeie tânără extrem de încrezătoare, plină de viaţă şi realizată. Este o onoare să joc un rol feminin principal atât de motivant. M-am distrat mult în luna în care am urmat un antrenament de scufundări, că pregătire pentru acest rol, şi abia aştept să încep filmările alături de o echipă atât de talentată”, spunea Mădălina Ghenea în Hollywood Reporter, la scurt timp după ce a primit rolul.

Filmările nu au fost deloc ușoare pentru actriță. Mădălina Ghenea a povestit recent prin ce a trecut pe platoul de filmare.

A fost cea mai grea experiență din viața mea, dar și cea mai incitantă, au fost șapte săptămâni foarte lungi și intense în care am descoperit o parte din mine despre care nu credeam că există. Din păcate clima nu a fost de partea noastră și de aceea, pe lângă cele 12/13 ore de muncă pe zi, frigul, mai ales cel perceput în apă, a îngreunat totul”.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton