Homepage  / Articole

Mădălina Ghenea va deveni în curând doamna Butler?

Mădălina Ghenea va deveni în curând doamna Butler?

de Redactia Tvmania

Mădălina Ghenea este viitoarea doamnă Butler. Cel puţin aşa susţin câteva tabloide de peste Ocean, printre care People & Life. Conform acestora, scoţianul de 43 de ani ar fi cerut-o deja în căsătorie pe frumoasa româncă.

Sursa acestor speculaţii sunt câţiva paparazzi. Cei doi actori ar fi fost surprinşi în timp ce colindau magazinele de bijuterii în căutare de verighete.

Mai mult, un prieten al celor doi a divulgat că Maddie (aşa cum o alintă el, n.r.) şi Gerard Butler şi-au ales deja inelele şi vor anunţa, în curând, logodna.

”Femeia ideală ar trebui să fie dulce și sexy, înaltă, brunetă, nebunatică. O tipă care să fie drăguță, de încredere și pe care să o pot respecta. O persoană căreia să îi pese de mine și de ceea ce mă interesează”, declara cu ceva timp în urmă Gerard Butler, realizând recent, într-un interviu, că, de fapt, Mădălina este femeia pe care o descria atunci.

„A fost dragoste la prima vedere!”

În octombrie anul trecut, Gerard a recunoscut că între el și Mădălina a fost dragoste la prima vedere, iar frumusețea româncei l-ar fi dat peste cap.

„Am fost impulsiv. Dar nu chiar „atât” de impulsiv. Am avut o presimțire bună”, a povestit Gerard Butler, citat de entertainmentwise.com.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru o reclamă la marcă de lame de ras.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=j6PuK7LzP6w[/youtube]

Ei şi-au făcut publică relaţia abia spre sfârşitul anului, cand au fost văzuţi împreună la mai multe evenimente publice.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton