Homepage  / Vedete româneşti

Încă un rol pentru Mădălina Ghenea! Va juca în thrillerul „Deep Fear”, alături de Ed Westwick

Încă un rol pentru Mădălina Ghenea! Va juca în thrillerul „Deep Fear”, alături de Ed Westwick

de Roxana Mirea,

Un nou rol pentru Mădălina Ghenea! Recent, actrița a interpretat-o pe Sophia Loren în „House of Gucci”, iar acum se pregătește să joace în thrillerul „Deep Fear”. Mădălina Ghenea o va interpreta pe Naomi și va juca în „Deep Fear” alături de Ed Westwick, cunoscut pentru rolurile din „Gossip Girl” şi „Children of Men”.

Mădălina Ghenea va juca în „Deep Fear”

Mădălina Ghenea, care recent a jucat în „House of Gucci”, și Ed Westwick, cunoscut pentru rolul din „Gossip Girl” vor juca în filmul „Deep Fear”. Filmările urmează să aibă loc în Malta și în Indiile de Vest și vor începe în ianuarie 2022, potrivit deadline.com.

Marcus Adams (regizorul „Long Time Dead”) regizează după un scenariu scris de Robert Capelli Jr și Sophia Eptamentis.

Acțiunea din thrillerul „Deep Fear” o are în centru pe Naomi (Mădălina Ghenea), deținătoarea unui iaht care va pleca într-o călătorie pentru a se întâlni cu iubitul ei, Jackson (Ed Westwick), în Grenada, o țară insulară în partea sud-estică a Mării Caraibelor. Liniștea călătoriei sale la iahtul „The Serenity” este perturbată de o furtună, care o forțează să se abată de la cursul trasat. De aici, lucrurile se complică din ce în ce mai mult pentru Naomi.

Proiectul va marca unul dintre primele roluri principale pentru Westwick de când a fost acuzat de viol de către două femei și de agresiune sexuală de către o a treia, în 2017. Actorul a negat acuzațiile, iar procurorii din Los Angeles au renunțat în cele din urmă la acuzații, invocând o lipsă a dovezilor. La acea vreme, Ed Westwick o fost exclus din proiecte precum „Ordeal by Innocence”, o dramă BBC care se bazează pe romanul Agathei Christie. De atunci, el a mai apărut în filme precum „Enemy lines” și „Me You Madness”.

Românca Mădălina Ghenea, în pelicula regizată de Ridley Scott

Premiera filmului „House of Gucci” a avut loc marți, 9 noiembrie. Pe covorul roșu și-au făcut apariția actorii care fac parte din distribuția acestui proiect. Atunci când a fost lansat trailerul, Mădălina Ghenea a făcut declarații despre filmul „House of Gucci”, cel în care joacă rolul Sophiei Loren.

„În cele din urmă pot spune asta, am ținut acest secret profesional vreme de cinci luni. De fiecare dată când am auzit sau am citit că sunt conectată cu acest proiect și cu Sophia Loren, mă simțeam de parcă aș fi comis o crimă.

Ca să fie clar, este pentru prima dată când vorbesc despre proiect, am fost șocată să văd că scena mea deschide trailerul și să văd că împart ecranul, chiar și pentru câteva secunde, cu acești monștri sacri.

Viața este atât de ciudată! Merit asta!? Tot ce pot spune este că sunt atât de mândră ❤️! Mulțumesc pentru această oportunitate care mi-a schimbat viața, zeule Ridley Scott”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton