Homepage  / Știri / Televiziune

Mădălina Pamfile și Ruxi, un nou scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Îmi subestimează inteligența”

Mădălina Pamfile și Ruxi, un nou scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. „Îmi subestimează inteligența”

de Andra Stana,

Mădălina Pamfile și Ruxi sunt protagonistele celui mai nou scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Totul a început atunci cu un schimb de replici usturător.

Mădălina Pamfile a ajuns și ea în colimatoriul lui Ruxi. Totul după ce rivala ei a susținut că mereu încearcă să o dea cotită și nu spune lucrurilor pe nume așa cu fac ea și Ioana Filimon, scrie kanald.ro. Mădălina s-a simțit jignită și i-a reproșat la testimoniale lui Ruxi că îi subestimează inteligența.

„Fiecare alege cum spune… ea își dorește să fim vocale. Eu îți aduc un argument, avem o discuție. Tu te văitai în culise că nu suntem vocale. Dacă dorești să vezi un lucru, fii tu un exemplu pentru ceilalți. Hate-ul poate ți l-ai luat și din alte lucruri. Tu zici că mereu nu înțeleg, aia nu înțelege, de unde știi tu…de ce mă contrazici. Nici n-ai așteptat să termin fraza.

De unde știi tu că nu înțeleg. Ea are impresia că eu nu înțeleg și asta mă deranjează. Îmi subestimează inteligența. O înțeleg, și-ar dori ca toată lumea să fie mai transparentă”, scrie Mădălina Pamfile.

Ruxi, noi reproșuri la adresa Mădălinei Pamfile la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ruxi: „În platou sunteți așa…«nu știu». Eu am făcut asta, drept urmare eu mi-am luat mai mult hate decât voi. Amândouă ne-am arătat curul, Mădălina. Sunt niște faze, e atât de absurd și ridicol.”

Nicoleta Dragne i-a luat din nou apărarea lui Ruxi și este în asentimentul ei până la urmă, după cum a și recunoscut: „Nu e cazul, toate fetele astea de aici nu sunt proaste, niciuna nu este. O întorc, o dau, se vede manipularea publicului. Mi-e greu să cred cum oamenii nu văd manevrele astea. E o problemă să fii vocala în ziua de azi. Dacă cineva își spune părerea, e catalogată drept mahalagioaică”.

Până la sfârșitul discuției între cele trei concurente, Sensy a fost și ea implicată în discuție și vrând-nevrând a fost nevoită să spună din ce alianță face parte căci neutră nu poate rămâne.

Sursa foto: captură Kanal D

Citește și:

A început votul pentru Premiile TVMania 2021!

După „Asia Express”, Eliza și Cosmin Natanticu își fac propriul reality-show. Au filmat deja primul episod

Accidentul în care a fost implicat Alec Baldwin nu e singular. Filme celebre care au fost zguduite de tragedii la filmări

De ce emisiunea „Copiii spun…” este doar pe YouTube. Lămuriri de la Virgil Ianțu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton