Homepage  / Vedete străine

Madonna uimește din nou! A pozat aproape goală, la 63 de ani

Madonna uimește din nou! A pozat aproape goală, la 63 de ani

de Roxana Mirea,

Madonna, în vârstă de 63 de ani, nu contenește să ne uimească. Vedeta a fost protagonista unei ședințe foto incendiare, realizată pentru „Magazine V”. În imaginile respective, Madonna apare aproape dezbrăcată, iar într-una dintre fotografii nu poartă nimic altceva decât o pereche de dresuri tip plasă și mânuși.

Madonna a pozat aproape goală

Madonna a fost protagonista unui pictorial incendiar pentru „V Magazine”. Sursa de inspirație a photoshoot-ului a fost Marilyn Monroe. Imaginile, care au fost realizate de fotograful Steven Klein, sunt un „omagiu adus glamourului și tragediei lui Marilyn”. Pictorialul a fost inspirată de ședința foto The Last Sitting a lui Bert Stern, pentru care actrița a pozat chiar înainte ca ea să moară în 1962.

În fotografiile din „V Magazine”, Madonna poate fi văzută în lenjerie intimă, corsete și bijuterii, pozând în ipostaze extrem de sexy.

La 63 de ani, legendara cântăreață pare că sfidează trecerea anilor și nu încetează să-i uimească pe fanii ei. Aceasta tocmai și-a încheiat al 11-lea turneu, „Madame X” și al 14-lea album de studio.

Nici nu mă gândesc la vârsta mea, să fiul sinceră. Doar merg înainte”, a declarat Madonna pentru publicația respectivă. „Chiar și când am realizat întregul turneu în agonie, nu mai aveam cartilaj în șoldul drept și toată lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. Am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea. Nu mă gândesc la limitele de timp și la când ar trebui să mă opresc. Mă gândesc la asta doar atunci când oamenii ignoranți îmi spun: „nu crezi că ți-ai câștigat dreptul să te liniștești și să te bucuri de succesul și de toate lucrurile pe care le-ai obținut până acum și să te pensionezi?” Nu să mă pensionez, nimeni n-ar îndrăzni să-mi spună cuvântul ăsta. Le spun: „Stați puțin. De ce credeți că fac ceea ce fca? Voi de ce faceți ceea ce faceți? Aveți o dată la care să vă opriți?”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton