Homepage  / Vedete străine

Madonna, o nouă apariție controversată. Fanii au criticat-o aspru. „Ce și-a făcut?”

Madonna, o nouă apariție controversată. Fanii au criticat-o aspru. „Ce și-a făcut?”
8

de Roxana Mirea,

Madonna se află din nou în centrul atenției din pricina unei alte apariții controversate în mediul online. Legendara cântăreață nu contenește să își uimească fanii cu modul în care alege să se pozeze sau filmeze. Recent, Madonna a publicat un video pe pagina sa de TikTok, iar internauții nu au ezitat să o critice. Ulterior, clipul respectiv a fost șters.

Madonna, o nouă apariție controversată

Fanii artistei au fost nedumeriți și îngrijorați în urma celui mai recent TikTok al acesteia. Madonna, în vârstă de 63 de ani, a publicat duminică, 3 aprilie, un clip de 13 secunde chiar înainte de premiile Grammy 2022. Artista avea părul împletit și purta un top negru, transparent, lăsându-i sânii la vedere.

În video, Madonna își apropie tot mai mult fața de cameră, așa că fanii au putut observa îndeaproape buzele mari și pomeții umflați din cauza intervențiilor estetice. Urmăritorii ei au fost confuzi și nu s-au putut abține să nu comenteze, mulți întrebându-se de ce regina pop ar posta astfel de lucruri.

Cineva a catalogat video-ul ca fiind „complet neliniștitor”. Un altul a comentat: „Grozav! Cum ar trebui să închid ochii și să adorm acum!?”

„Sincer, asta m-a speriat”, a mai comentat cineva. „O să-mi amintesc doar cât de fabuloasă era ea în anii ’90. Ea a fost un icon”, a spus un utilizator.

Un alt fan a scris: „O iubesc pe Madonna de când eram mică… mare fan… o iubesc… dar aceasta este o trecere grea… ce și-a făcut?”

Madonna sur InstagramIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pentru Madonna, vârsta este doar un număr

Madonna spune că merge înainte și nu are de gând să se oprească doar din cauza vârstei ei. Aceasta este plină de energie și își vede în continuare de cariera ei de succes, în ciuda oamenilor care îi spun că ar fi cazul să „se pensioneze”.

Nici nu mă gândesc la vârsta mea, să fiul sinceră. Doar merg înainte”, a declarat Madonna pentru „V Magazine”. „Chiar și când am realizat întregul turneu în agonie, nu mai aveam cartilaj în șoldul drept și toată lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. Am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea. Nu mă gândesc la limitele de timp și la când ar trebui să mă opresc. Mă gândesc la asta doar atunci când oamenii ignoranți îmi spun: „nu crezi că ți-ai câștigat dreptul să te liniștești și să te bucuri de succesul și de toate lucrurile pe care le-ai obținut până acum și să te pensionezi?” Nu să mă pensionez, nimeni n-ar îndrăzni să-mi spună cuvântul ăsta. Le spun: „Stați puțin. De ce credeți că fac ceea ce fca? Voi de ce faceți ceea ce faceți? Aveți o dată la care să vă opriți?”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton