Homepage  / Vedete străine

Madonna are un nou iubit. Modul neașteptat prin care artista l-a prezentat fanilor

Madonna are un nou iubit. Modul neașteptat prin care artista l-a prezentat fanilor
7

de Andra Stana,

Madonna a recunoscut că în viața ei a apărut un nou iubit. Recent, vedeta s-a despărțit de modelul Andrew Darnell, după o relație de doar câteva luni. Cum arată Josh Popper, tânărul care, la cei 29 de ani ai săi, i-a furat inima cântăreței de... 64 de ani.

După despărțirea de modelul Andrew Darnell (23 de ani), la doar cinci luni de când începuseră să formeze un cuplu, Madonna (64 de ani) și-a făcut un nou iubit. Este vorba despre un antrenor de box în vârstă de 29 de ani. Josh Popper are propria sală de sport în New York și, de asemenea, este și antrenorul de box al unuia dintre copiii divei.

Cântăreața a fost văzută îmbrățișându-se cu partenerul ei de antrenament într-o serie de fotografii împărtășite pe Instagram la începutul acestei luni. Cei doi au participat la o petrecere organizată cu ocazia sărbătorii evreiești Purim. Amândoi au ales ținute negre și măști în aceeași nuanță.

„Ucigași care petrec”, a scris artista în descrierea imaginii în care apare alături de noul ei iubit.

Surse apropiate artistei americane au declarat, citate de Mail Online, că zvonurile sunt adevărate: Josh Popper chiar este noua cucerire din palmaresul Madonnei. 

Madonna are un nou iubit. Modul neașteptat prin care artista l-a prezentat fanilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cine este Josh Popper, noua cucerire a Madonnei

Spre deosebire de iubita sa, un superstar de talie mondială, Popper se bucură de o viață relativ discretă.

El a fost cândva un jucător de linie defensivă promițător pentru Rowan University din Glassboro, New Jersey, pe care a absolvit-o în 2015. Ulterior, el a încercat să se înscrie la două echipe din NFL, dar nu a reușit să fie selecționat.

Potrivit profilului său de LinkedIn, Josh Popper a fost vânzător de asigurări. Abia după pandemia din 2020, luptătorul și-a deschis propria sală de sport modestă, unde este unul dintre mai mulți antrenori care predau box pentru adulți și copii.

O scurtă biografie de pe site-ul Bredwinner’s îl descrie pe Popper ca fiind un „atlet pe tot parcursul vieții și un antrenor cu normă întreagă“.

„Pentru Josh, boxul nu înseamnă doar să te înveți cum să te miști pe ring, ci să te înveți cum să te miști de-a lungul vieții. Cu antrenorul Josh, te poți aștepta să poți să-ți folosești corpul și creierul pentru a învăța ceva nou: abilități, forță, mișcare funcțională. Fie că faci box pentru distracție, fie că înveți un nou sport sau lupți în ring, luptătorii de toate nivelurile sunt bineveniți aici. El începe acolo unde ești.”

Sursa foto: Hepta, captură Instagram Story

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton