Homepage  / Vedete străine

Madonna s-a dezbrăcat din nou pe internet, în ciuda criticilor care i-au spus să se acopere

Madonna s-a dezbrăcat din nou pe internet, în ciuda criticilor care i-au spus să se acopere
4

de Roxana Mirea,

Madonna a pozat topless și a publicat imaginea pe Instagram, la doar câteva zile după ce a fost îndemnată să se „acopere”, după ce a postat o serie de fotografii pentru care a fost criticată. Artista nu ascultă de gurile rele și face exact ceea ce simte. Madonna s-a dezbracat din nou pe internet, în ciuda criticilor care i-au spus să se acopere.

Madonna s-a dezbrăcat pe internet

Madonna a publicat o imagine topless pe rețelele sociale. Doar părul lung face ca sânii ei să nu fie descoperiți complet. În plus, acest lucru nici nu ar fi fost posibil din cauza politicii Instagram, care interzice imaginile cu sânii femeilor necenzurate. Cu ceva timp în urmă, Madonna s-a arătat revoltată după ce Instagram i-a dat jos o serie de imagini pentru că acestea erau necenzurate.

Chiar și așa, artista în vârstă de 63 de ani nu contenește să își uimească fanii cu ipostazele în care pozează. Acum, ea a pozat topless la câteva zile după ce rapperul Nelly i-a spus să se „acopere”, după ce a publicat imagini controversate cu fundul ei.

Respirație… #gang-gang și da, Sasha este întotdeauna de încredere!”, a scris Madonna pe Instagram, în dreptul imaginii topless.

În prima poză, Madonna se uita fix spre cameră de filmat. Următoarea postare este un video alb-negru și arată o parte din anturajul vedetei, fiecare luând respirații de moarte într-o formațiune de tip val mexican, potrivit express.co.uk.

Acum o săptămână, Madonna a uimit cu o serie de imagini. Ea s-a fotografiat lângă și pe o mașină în diverse poziții. Într-una dintre imagini, artista apare cu spatele, fundul ei fiind expus. În mod special, din cauza acelei imagini a fost criticată că ar fi suferit o intervenție estetică.

„Unele lucruri ar trebui să rămână acoperite”, i-a scris rapperul Nelly Madonnei.

Madonna, la MTV Video Music Awards 2021 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton