Homepage  / Vedete străine

Madonna, fotografii incendiare. Pare mai tânără ca oricând într-o ținută sexy, cu picioarele lungi la vedere

Madonna, fotografii incendiare. Pare mai tânără ca oricând într-o ținută sexy, cu picioarele lungi la vedere

de Roxana Mirea,

Madonna are 63 de ani, dar nu are de gând să asculte de internauții care îi spun că aparițiile sexy nu-i fac cinste. Recent, artista a uimit din nou cu o serie de fotografii incendiare. Madonna a pozat într-o ținută din piele, cu picioarele depărtate, în timp ce mânca suchi într-un studio muzical.

Madonna, fotografii incendiare

Madonna, în vârstă de 63 de ani, a uimit din nou după ce a avut parte de o ședință foto incendiară, în care a purtat o ținută din piele și dresuri tip plasă. Artista este foarte activă pe Instagram și nu exită să publice cele mai provocatoare imagini. De data aceasta, Madonna a pozat într-un studio, mâncând sushi.

Ea și-a etalat silueta de invidiat în timp ce a pozat cu picioarele depărtate, purtând ochelari de soare negri. Părul ei caracteristic, blond platinat, a fost aranjat în bucle voluminoase, care îi încadrau frumos fața. Cântăreața și-a etalat aspectul tineresc cu mai multe prim-planuri ale feței sale fără riduri în timp ce mânca sushi.

Muzica și sushi îmi salvează viața”, a scris Madonna în dreptul imaginilor.

În urmă cu cinci zile, Madonna a publicat un video în care apare în timp ce dansează la o petrecere. Artista și-a lăsat picioarele la vedere, purtând tot dresuri plasă.

Madonna: „Nu mă gândesc la vârsta mea”

Pe lângă fanii care o laudă pentru aparițiile sale sexy, Madonna a primit și numeroase critici. Madonna a spus într-un interviu că merge înainte și nu are de gând să se oprească doar din cauza vârstei ei. Aceasta este plină de energie și își vede în continuare de cariera ei de succes, în ciuda oamenilor care îi spun că ar fi cazul să „se pensioneze”.

„Nici nu mă gândesc la vârsta mea, să fiul sinceră. Doar merg înainte”, a declarat Madonna pentru „V Magazine”. „Chiar și când am realizat întregul turneu în agonie, nu mai aveam cartilaj în șoldul drept și toată lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. Am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea. Nu mă gândesc la limitele de timp și la când ar trebui să mă opresc. Mă gândesc la asta doar atunci când oamenii ignoranți îmi spun: „nu crezi că ți-ai câștigat dreptul să te liniștești și să te bucuri de succesul și de toate lucrurile pe care le-ai obținut până acum și să te pensionezi?” Nu să mă pensionez, nimeni n-ar îndrăzni să-mi spună cuvântul ăsta. Le spun: „Stați puțin. De ce credeți că fac ceea ce fca? Voi de ce faceți ceea ce faceți? Aveți o dată la care să vă opriți?”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton