Homepage  / Vedete / Vedete străine

Madonna, gest extrem la 64 de ani. Cu cine s-a sărutat artista pe bancheta unei mașini

Madonna, gest extrem la 64 de ani. Cu cine s-a sărutat artista pe bancheta unei mașini
5

de Andra Stana,

Madonna a evocat sărutul său iconic de pe scena Video Music Awards (în 2003, artista s-a sărutat cu Britney Spears și Christina Aguilera pe scena Premiilor VMA). Recent, aceasta a postat un videoclip în care se sărută senzual cu două prietene pe bancheta din spate a unei mașini. Totul a avut loc în Italia, unde vedeta a sărbătorit împlinirea a 64 de ani.

„Sărutări de ziua de naștere cu partenerele mele”, a scris Madonna în legenda clipului video, care arată grupul sărbătorind cea de-a 64-a aniversare a artistei, în Italia.

În filmulețul postat pe contul oficial de Instagram al artistei, Madonna se distrează pe bancheta din spate a unei limuzine, deschizând șampanie și sărutându-le seducător pe cele două prietene de o parte și de alta a ei, înainte de a spune: „Mi-am lăsat mama acasă și stau aici cu partenerele mele! Ne distrăm în seara asta, da!”

Madonna, gest extrem la 64 de ani. Cu cine s-a sărutat artista pe bancheta unei mașiniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Postarea a adunat urări de bine din partea unor persoane precum Asia Argento, Rosie O’Donnell și Diplo, acesta din urmă scriind în comentarii: „Arăți ca o prăjitură italiană„, scrie billboard.com.

Madonna, vacanță de lux în Sicilia. Cine a însoțit-o

Cu o zi înainte de ziua ei cea mare, Madonna a zburat în Sicilia pentru o vacanță italiană de lux. Artista a organizat o cină aniversară pentru fiul ei Rocco Ritchie (care a împlinit 22 de ani pe 11 august). Tot atunci, a dansat cu o trupă tradițională italiană și chiar l-a ajutat pe unul dintre muzicieni să cânte la acordeon.

De la un leu la altul!!! La mulți ani, Rocco!„, a scris pe Instagram cântăreața „Material Girl”. Aceasta a postat o serie de fotografii, în care apare sărbătorindu-l pe fiul pe care îl împarte cu fostul Guy Ritchie.

De asemenea, în mai multe filmări apar și ceilalți copii ai ei: David Banda și Mercy James, ambii de 16 ani, și Stelle și Estere Ciccone, ambii de 9 ani.

Madonna ar fi cheltuit o sumă impresionantă de bani pentru aniversarea celor 64 de ani ai săi. Mai precis, potrivit The Sun, citat de Daily Mail, artista ar fi scos din buzunar zeci de mii de dolari pentru călătoria în Italia. Mai precis, aceasta și-a sărbătorit ziua specială la Palazzo Castelluccio, în Sicilia.

Madonna și Britney, sărut pe scena MTV VMA în 2003

În anul 2003, Madonna le-a sărutat pe Britney Spears și pe Christina Aguilera s-au sărutat pe scenă în timpul MTV Video Music Awards.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton