Homepage  / Vedete / Vedete străine

Madonna, imagine rară cu toți cei șase copii. Iubitul de 27 de ani i-a fost alături

Madonna, imagine rară cu toți cei șase copii. Iubitul de 27 de ani i-a fost alături

de Redactia Tvmania

Madonna și-a serbat ziua de naștere cu copiii. Diva arată extraordinar de bine la vârsta de 62 de ani. Vedeta are doi copii biologici, Lourdes Maria Ciccone Leon, cunoscută ca Lola (24 de ani), și Rocco (20 de ani), dar și patru copii adoptați din Malawi, Africa: David Banda (15 ani), Stella și Estere (8 ani) și Mercy James (14 ani).

 

Pe 16 august, cântăreața a împlinit 62 de ani, dar imaginile postate pe contul său de Instagram ne dovedesc că vârsta este doar un număr. Nu numai că arată senzațional, însă reușește să se distreze la fel de bine ca fiica sa, Lourdes, în vârstă de 23 de ani.

Într-o imagine publicată de către artistă, le putem vedea pe cele două la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Madonna a ales să poarte o rochie maxi cu un imprimeu floral, în timp ce fiica sa, Lourdes, a optat pentru un look inspirit din anii 2000: o rochie scurtă, albastră, pe care a asortat-o cu o pereche de cercei mari, rotunzi. Machiajul a fost ales în aceeași nuanță cu cea a rochiei, iar în ceea ce privește coafura, tânărul model a ales un coc, scrie elle.ro

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Petrecerea a avut loc în aer liber, iar tortul a avut o formă de cruce uriașă. Vedeta arăta ca la 20 de ani, sexy și fără nici un rid, fericită alături de iubitul său mult mai tânăr, Ahlamalik Williams, de 27 de ani. 

Madonna s-a iubit cu numeroşi alţi tinerei. Primul ei iubit mai tânăr a fost cubanezul Carlos Leon, astăzi în vârstă de 55 de ani, împreună cu care a avut o relaţie între anii 1995 şi 1997. Din această legătură s-a născut fiica sa, Lourdes. În 2014, Madonna a avut o relaţie de câteva luni cu actorul Timor Steffens (33 de ani). Între anii 2008 şi 2010, diva a fost cuplată cu fotomodelul brazilian Jesus Luz (34 de ani). S-a iubit, apoi, între anii 2010 şi 2013, cu dansatorul francez Brahim Zaibat (34 de ani). În afara unui singur iubit mai vârstnic, Warren Beatty (84 de ani), toţi ceilalţi parteneri ai Madonnei au fost mai tineri.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Lourdes este fiica Madonnei cu antrenorul personal Carlos Leon, iar Rocco este fiul din mariajul cu regizorul Guy Ritchie, cu care regina muzicii pop a fost căsătorită între 2000 – 2008.

Lourdes a apărut tot mai rar alături de mama ei, în ultima vreme, în timp ce Rocco, mai deloc, acesta petrecându-și timpul în Anglia, unde locuiește împreună cu tatăl său.

A fost un proces dur și lung pentru custodia lui Rocco. Timp de nouă luni, cele două vedete nu au reușit să cadă de acord cu privire la țara în care ar trebui să locuiască fiul lor. Într-un final, regizorul Sherlock Holmes a ajuns la o înțelegere cu starul pop, iar Rocco a rămas în grija lui, urmând să locuiască cu Ritchie în Londra.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton