Homepage  / Vedete străine

Madonna nu încetează să uimească. În ce ipostază neașteptată s-a fotografiat

Madonna nu încetează să uimească. În ce ipostază neașteptată s-a fotografiat

de Roxana Mirea,

Madonna, în vârstă de 63 de ani, este cunoscută pentru fotografiile ei care dau frâu liber imaginației. Vedeta nu se teme să apară cu cât mai puține haine pe internet. Fanii ei s-au obișnuit deja cu imaginile în care Madonna apare în ipostaze cât mai sexy. Vârsta este doar un număr, iar cele mai recente fotografii ale vedetei sunt dovada clară a acestui lucru.

Madonna, noi imagini în ipostaze sexy

Madonna a pozat din nou cât mai sexy și a publicat imaginile pe Instagram. Așezată pe un fotoliu, îmbrăcată în negru, cu un decolteu adânc și dresuri tip plasă, legendara cântăreață a pozat în ipostaze sugestive. În mai multe imagini, apare cu picioarele desfăcute, iar cu mâinile își acoperă zona intimă.

Artista este încălțată în cizme negre, cu toc înalt, dar poartă și un corset din piele. Ea și-a accesorizat ținuta cu o jachetă de piele, mănuși negre și o șapcă strălucitoare. În ceea ce privește bijuteriile, poartă mai multe lanțuri de argint și aur la gât și un inel mare cu un M pe deget.

Doar voi suferiţi cu plăcere pe nebuni, voi, care sunteţi înţelepţi… 2 Corinteni 11:19”, a scris Madonna în dreptul șirului de imagini.

În ultima perioadă, Madonna a dat naștere la tot mai multe controverse din cauza imaginilor provocatoare publicare pe Instagram.

Pentru Madonna, vârsta este doar un număr

Chiar dacă are 63 de ani, Madonna pare că sfidează trecerea anilor și nu încetează să-i uimească pe fanii ei. Madonna spune că merge înainte și nu are de gând să se oprească doar din cauza vârstei ei. Aceasta este plină de energie și își vede în continuare de cariera ei de succes, în ciuda oamenilor care îi spun că ar fi cazul să „se pensioneze”.

Nici nu mă gândesc la vârsta mea, să fiul sinceră. Doar merg înainte”, a declarat Madonna pentru „V Magazine”. „Chiar și când am realizat întregul turneu în agonie, nu mai aveam cartilaj în șoldul drept și toată lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. Am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea. Nu mă gândesc la limitele de timp și la când ar trebui să mă opresc. Mă gândesc la asta doar atunci când oamenii ignoranți îmi spun: „nu crezi că ți-ai câștigat dreptul să te liniștești și să te bucuri de succesul și de toate lucrurile pe care le-ai obținut până acum și să te pensionezi?” Nu să mă pensionez, nimeni n-ar îndrăzni să-mi spună cuvântul ăsta. Le spun: „Stați puțin. De ce credeți că fac ceea ce fca? Voi de ce faceți ceea ce faceți? Aveți o dată la care să vă opriți?”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton