Homepage  / Vedete străine

Madonna îi face o cerere neașteptată Papei Francisc. Ce vrea să discute cu el

Madonna îi face o cerere neașteptată Papei Francisc. Ce vrea să discute cu el

de Roxana Mirea,

Madonna a avut un mesaj incredibil și neașteptat pentru Papa Francisc. Legendara artistă i-a cerut acestuia să se întâlnească cu ea. Mesajul ei vine în contextul în care Madonna a fost criticată de Biserica Catolică, în anul 2006.

Madonna, mesaj pentru Papa Francisc

Madonna i-a transmis un mesaj lui Papa Francisc, la aproape două decenii după ce Vaticanul i-a condamnat comportamentul „blasfemator”. Cântăreața a declarat că și-ar dori o a doua șansă pentru a îndrepta lucrurile, jurând că nu este altceva decât „o bună catolică”.

„Bună ziua, Papa Francisc

Eu sunt un bun catolic. Jur! Vreau să spun că nu înjur! Au trecut câteva decenii de la ultima mea spovedanie. Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta unele chestiuni importante? Am fost excomunicată de 3 ori. Nu mi se pare corect. Cu stimă, Madonna”, a scris aceasta pe Twitter.

Papa nu i-a răspuns încă Madonnei, potrivit Page Six.

De ce a fost Madonna criticată de Biserica Catolică

Madonna a fost criticată de Biserica Catolică în urma controversatei sale reprezentații din 2006 de la Roma, în cadrul căreia a fost „crucificată” pe scenă, ca fâcând parte din show.

Luând cuvântul la vremea respectivă, regretatul cardinal Ersilio Tonini a vorbit cu aprobarea Papei Benedict al XVI-lea, spunând că „Regina muzicii pop” a mers „prea departe”, catalogând-o drept ” „blasfematoare”.

„Să se răstignească în timpul concertului din orașul papilor și al martirilor este un act de ostilitate deschisă. Nu este nimic mai puțin decât un scandal și o încercare de a genera publicitate”, a declarat atunci cardinalul, potrivit Standard.

„Va veni vremea când această femeie va realiza că Hristos a murit pe cruce și pentru ea, că și-a vărsat sângele pentru ea. Îmi este milă de ea.”

Madonna a menționat anterior că a fost crescută în religia catolică și a vorbit deschis despre relația sa cu religia, numind-o „amuzantă” într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar.

Îmi place să provoc, e în ADN-ul meu. Dar, de nouă ori din zece, există un motiv pentru asta„, a declarat ea pentru revistă în 2013, spunând că nu este „un mare fan al regulilor”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton