Homepage  / Vedete străine

Madonna, reacție nervoasă după ce a fost criticată că a ajuns „de nerecunoscut”. Mesajul dur transmis de artistă

Madonna, reacție nervoasă după ce a fost criticată că a ajuns „de nerecunoscut”. Mesajul dur transmis de artistă
6

de Roxana Mirea,

Madonna a răbufnit pe rețelele sociale după ce a fost criticată după apariția ei de la Premiile Grammy 2023. După ce a urcat pe scenă pentru a-i prezenta pe Sam Smith și Kim Petras, imaginile cu ea de la eveniment s-au viralizat rapid, la fel și criticile și glumele pe seama chipului ei „de nerecunoscut”.

Madonna a răbufnit după ce a fost criticată că este „de nerecunoscut”

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a explicat că a fost entuziasmată să îi prezinte pe Sam Smith și Kim Petras (care a devenit prima femeie transsexuală care a cântat la ceremonia de decernare a premiilor și a câștigat un Grammy) înainte de „performanța lor istorică„, dar, în schimb, oamenii au ales să se concentreze pe aspectul ei.

Alături de mesajul ei dur, Madonna a publicat și imagini din culise, de la premiile Grammy. În imagini, cântăreața face gesturi obscene împreună cu Sam Smith, pozează cu Cardi B și își arată sutienul din dantelă. Ea chiar l-a sărutat pe compozitorul Jozzy. Postarea ei vine după ce fanii și-au exprimat îngrijorarea pentru cântăreață atunci când abia au putut să o recunoască la premiile Grammy. Desigur, alți internauți au făcut și glume răutăcioase pe seama aspectului ei.

„A fost o onoare pentru mine să-i prezint pe Kim Petras și Sam Smith la gala Grammy. Am vrut să înmânez ultimul premiu, cel pentru albumul anului, dar am considerat că este mai important să prezint prima femeie transsexuală care cântă la Grammy – un moment istoric!!! Și, pe deasupra, a câștigat un Grammy!!!

În loc să se concentreze pe ceea ce am spus în discursul meu, în care am mulțumit pentru curajul unor artiști ca Sam și Kim, mulți oameni au ales să vorbească doar despre fotografiile prim-plan cu mine, făcute cu un aparat de fotografiat cu obiectiv lung de către un fotograf de presă care ar distorsiona fața oricui!!!”, și-a început Madonna mesajul tranșant.

Madonna, de nerecunoscut la Premiile Grammy 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Madonna: „Am fost denigrată”

Madonna a continuat prin a spune că este obișnuit cu un astfel de tratament.

„Încă o dată am fost prinsă în lumina procesului de îmbătrânire și a misoginismului care pătrunde în lumea în care trăim. O lume care refuză să sărbătorească femeile trecute de vârsta de 45 de ani și simte nevoia să o pedepsească dacă continuă să aibă o voință puternică, să muncească din greu și să fie aventuroasă.

Nu mi-am cerut niciodată scuze pentru alegerile creative pe care le-am făcut și nici pentru felul în care arăt sau mă îmbrac și nici nu o voi face. Am fost denigrată de mass-media încă de la începutul carierei mele, dar înțeleg că totul este un test și sunt fericită să fac pe deschizătoarea de drumuri, astfel încât toate femeile care vin după mine să aibă o perioadă mai ușoară în anii care vor urma.

În cuvintele lui Beyonce, „You won’t break my soul” („Nu-mi vei frânge sufletul”). Aștept cu nerăbdare încă mulți ani de comportament subversiv, de depășire a limitelor, de confruntare cu patriarhia și, mai presus de toate, să mă bucur de viața mea”, a mai scris Madonna pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton