Homepage  / Vedete străine

Madonna și-a găsit sosia perfectă! Cine este actrița care o va interpreta pe artista pop în filmul biografic

Madonna și-a găsit sosia perfectă! Cine este actrița care o va interpreta pe artista pop în filmul biografic

de Cătălina Matei,

După mai multe luni de casting, în care actrițele candidate au avut parte de antrenamente drastice alături de coregraful celebrei cântărețe, Madonna a ales-o în sfârșit pe cea care urmează s-o interpreteze în filmul biografic regizat chiar de ea. Este vorba despre Julia Garner, cunoscută pentru rolurile sale din serialele „Ozark” și „Inventing Anna”.

La 28 de ani, Julia Garner este pe un drum ascendent în ce privește cariera sa și are toate șansele să ajungă una dintre cele mai cunoscute actrițe din industria cinematografică americană.

Tânăra originară din New York are deja în palmaresul său două premii Emmy pentru rolul său magistral din „Ozark”, unde a intrepretat-o pe Ruth Langmore, dar și o nominalizare la Globurile de aur din 2021 pentru același rol.  Iar evoluția sa din „Inventing Anna”, unde a intrat perfect în pielea escroacei Anna Delvey, i-a adus numai laude din parte criticilor de specialitate.

Tocmai rolul din „Inventing Anna”, difuzat de Netflix, a fost cel care i-a atras atenția Madonnei și echipei sale de producție care i-au propus Juliei să participe la castingul pentru filmul biografic pe care diva pop îl va regiza.

După săptămâni intense în care actrițele selectate pentru a prelua rolul Madonnei au participat la sesiuni de coregrafie extrem de dure, uneori de până la 11 ore pe zi, cu coregraful cântăreței, în cursă au mai rămas Florence Pugh, Julia Garner, Alexa Demie și Bebe Rexha. Cele patru nu doar că au dansat cum n-au făcut-o în viața lor, ci au și participat la audiții de voce alături de Madonna ori chiar în sesiuni video de lectură, potrivit Variety. Până la urmă, cea care s-a evidențiat și a și fost aleasă în final este Julia Garner.

Filmul regizat de Madonna este produs de Universal Pictures şi va urmări primele zile ale artistei adesea controversate şi regină a reinventării perpetue. Preşedinta Universal Filmed Entertainment Group, Donna Langley, a câştigat scenariul într-un război de licitaţii cu mai multe studiouri, iar Amy Pascal este producător.

În momentul în care proiectul a fost anunțat, Madonna a spus că speră să „transmită călătoria incredibilă pe care mi-a făcut-o viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană, care încearcă să-şi croiască drum în această lume. Accentul acestui film va fi întotdeauna pe muzică. Muzica m-a făcut să continui şi arta m-a ţinut în viaţă. Sunt atât de multe poveşti nespuse şi inspiratoare şi cine este mai potrivit decât mine să le spună. Este esenţial să împărtăşesc călătoria roller coaster a vieţii mele cu vocea şi viziunea mea”.

Madonna speră la o întâlnire cu Papa Francisc

Între timp, celebra divă pop, care surprinde tot mai mult prin intervențiile estetice pe care și le face, dar pe car enu le recnuoaște, își dorește să ajungă la Vatican.

În urmă cu o lună, Madonna a postat un mesaj incredibil și neașteptat pe Twitter pentru Papa Francisc. Artista i-a cerut acestuia să se întâlnească cu ea. Mesajul ei vine în contextul în care Madonna a fost criticată de Biserica Catolică, în anul 2006. Cântăreața a declarat că și-ar dori o a doua șansă pentru a îndrepta lucrurile, jurând că nu este altceva decât „o bună catolică”.

Totodată, Madonna nu renunță la atitudinea sa dincolo de limitele catolicismului. Prezentă la nunta bunei sale prietene Britney Spears, care a vut loc zilele trecute, diva s-a distrat de minune, postând printre altele și o fotografie în care se sărută cu mireasa. Bine, cele două nu sunt la prima ipostază de gen!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton