Homepage  / Vedete / Vedete străine

Madonna șochează încă o dată: a pozat topless la 62 de ani

Madonna șochează încă o dată: a pozat topless la 62 de ani
4

de Redactia Tvmania

Cunoscută pentru dezinhibiția ei și pentru că a sfidat tabuurile sexuale de-a lungul anilor, Madonna continuă să surprindă și la 62 de ani: celebra cântăreață a apărut, într-o postare pe Instagram, topless, înfruntând, încă o dată, prejudecățile colective.

Cântăreața celebrei piese „Like a Prayer” a apărut într-o fotografie în care nu purta nimic altceva decât o colecție de coliere și pandantive din aur – inclusiv unul pe care este trecut titlul celui de-al 14-lea album de studio, „Madame X”. Este machiată discret și poartă extensii blonde, foarte lungi, iar fotografia este însoțită de un mesaj scurt, dar sugestiv. „De ce trebuie să explic totul…”, a scris ea.

Madonna șochează încă o dată a pozat topless la 62 de ani (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Câțiva dintre prietenii celebri ai Madonnei au intrat pe conturile de socializare pentru a-i lăuda atât frumusețea, cât și curajul afișat, în timp ce fanii au aplaudat și ei decizia reginei pop.

„Cea mai frumoasă femeie de pe pământ”, au spus unii.

Nu e pentru prima dată când Madonna apare în ipostaze de acest fel: în 1992, a publicat cartea „Sex”, o colecție de fotografii nud explicite ale ei și ale altor modele, care a provocat mari comentarii la vremea respectivă.

Celebra cântăreață pregătește acum un film despre propria viață şi carieră, scenariul fiind scris peste vară împreună cu Diablo Cody, cineast premiat cu Oscar pentru „Juno”. Filmul va fi produs de Universal Pictures. „Vreau să redau călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artist, muzician, dansator – o fiinţă umană care încearcă să îşi găsească drumul în acestă lume. Punctul central al acestui film va fi mereu muzica”, a spus Madonna.

Joia trecută însă, au apărut informații că Diablo Cody a părăsit proiectul, pentru că era prea dificil de lucrat cu artista, iar acum Universal caută un nou scenarist, scrie The Sun.

Sursa foto: https://www.instagram.com/madonna/

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton