Homepage  / Vedete străine

Madonna, topless la 63 de ani. Poze rare din arhiva personală a artistei

Madonna, topless la 63 de ani. Poze rare din arhiva personală a artistei

de Roxana Mirea,

Madonna, la 63 de ani, continuă să arate că o femeie poate să fie sexy la orice vârstă. Recent, celebra artistă a avut parte de o ședință foto incendiară. Ea a pozat topless, fiind îmbrăcată doar în lenjerie intimă și o pereche de dresuri tip plasă. Madonna a postat pe Instagram fotografiile realizate în patul din dormitor, în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată.

Madonna a poza topless la 63 de ani

Fanii s-au obișnuit cu aparițiile sexy ale Madonnei, dar, chiar și așa, vedeta reușește mereu să surprindă. Ei bine, Madonna a pozat topless și a publicat pe Instagram imaginile respective care au fost realizate în patul din dormitor.

„Îngerul veghează asupra mea”, a scris Madonna în dreptul fotografiilor în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Vedeta nu a pozat doar în pat, dar și sub pat.

Părerile fanilor ei au fost împărțite în ceea ce privește ipostazele în care starul s-a fotografiat. Sunt persoane care au apreciat imaginile și modul în care arată artista la 63 de ani, dar alte persoane au fost de părere că Madonna a întrecut măsura.

Madonna: „Nici nu mă gândesc la vârsta mea”

Legendara cântăreață pare că sfidează trecerea anilor și nu încetează să-i uimească pe fanii ei. Madonna spune că merge înainte și nu are de gând să se oprească doar din cauza vârstei ei. Aceasta este plină de energie și își vede în continuare de cariera ei de succes, în ciuda oamenilor care îi spun că ar fi cazul să „se pensioneze”.

„Nici nu mă gândesc la vârsta mea, să fiul sinceră. Doar merg înainte”, a declarat Madonna pentru „V Magazine”. „Chiar și când am realizat întregul turneu în agonie, nu mai aveam cartilaj în șoldul drept și toată lumea spunea: „Trebuie să te oprești, trebuie să te oprești”. Am spus: „Nu mă voi opri. Voi merge până când roțile vor cădea. Nu mă gândesc la limitele de timp și la când ar trebui să mă opresc. Mă gândesc la asta doar atunci când oamenii ignoranți îmi spun: „nu crezi că ți-ai câștigat dreptul să te liniștești și să te bucuri de succesul și de toate lucrurile pe care le-ai obținut până acum și să te pensionezi?” Nu să mă pensionez, nimeni n-ar îndrăzni să-mi spună cuvântul ăsta. Le spun: „Stați puțin. De ce credeți că fac ceea ce fca? Voi de ce faceți ceea ce faceți? Aveți o dată la care să vă opriți?”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton