Homepage  / Vedete străine

Mads Mikkelsen spune că Johnny Depp și-ar putea relua rolul din „Fantastic Beasts”. „Nu aveam cum să îl copiez”

Mads Mikkelsen spune că Johnny Depp și-ar putea relua rolul din „Fantastic Beasts”. „Nu aveam cum să îl copiez”
8

de Roxana Mirea,

Mads Mikkelsen l-a înlocuit pe Johnny Depp în rolul lui Gellert Grindelwald în cel de-al treilea film al francizei prequel „Harry Potter”, „Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”. Acum, Mads Mikkelsen spune că este foarte posibil ca Johnny Depp să se întoarcă la rolul său din "Fantastic Beasts" după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard.

Mads Mikkelsen spune că Johnny Depp ar putea reveni în „Fantastic Beasts”

Johnny Depp, în vârstă de 59 de ani, l-a interpretat ultima dată pe Gellert Grindelwald, personajul negativ din Harry Potter, în filmul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” din 2018, dar a rămas fără acest rol în noiembrie 2020. Actorul și-a pierdut rolul din cauza acuzațiilor de agresiune ale fostei sale soții Amber Heard, pe care acesta le-a negat. La acea vreme, el a pierdut un proces de calomnie în Marea Britanie împotriva ziarului The Sun. Publicația îl numise pe Depp „bătăuș de soții”.

Pe 1 iunie, Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare pe care l-a intentat împotriva lui Amber Heard, iar de atunci acesta pare că și-a reluat cariera.

Mads Mikkelsen, în vârstă de 56 de ani, l-a înlocuit pe Johnny Depp în rolul lui Grindelwald în filmul „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore”. Având în vedere recentul rezultat juridic al lui Depp, Mikkelsen a sugerat că ușa ar putea fi deschisă pentru ca acesta să își recupereze rolul într-un eventual film 4 al francizei „Fantastic Beasts”.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) – filmstillIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Mads Mikkelsen: „S-ar putea întoarce. Sunt un mare fan al lui Johnny„

Evident, ei bine, acum cursul s-a schimbat – a câștigat procesul în instanță – așa că să vedem dacă se întoarce. S-ar putea întoarce. Sunt un mare fan al lui Johnny”, a declarat el pentru Deadline. „Cred că este un actor extraordinar, cred că a făcut o treabă fantastică. Acestea fiind spuse, nu aș putea să îl copiez. Nu aveam cum să îl copiez pur și simplu, pentru că este atât de mult el. Ar fi fost o sinucidere creativă. Așa că a trebuit să venim cu altceva, ceva care să fie al meu și să construim o punte între mine și el.”

A fost intimidant. Fanii lui erau foarte, foarte drăguți, dar erau și foarte încăpățânați. Nu am interacționat prea mult cu ei, dar puteam să înțeleg de ce au avut inimile frânte”, a adăugat Mikkelsen.

„Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” a avut cel mai mic box office în primul weekend de la debut de până acum pentru un film din universul Harry Potter. O continuare nu a fost încă aprobată în mod oficial, deși scriitoarea J.K. Rowling și-a exprimat anterior intenția ca franciza cinematografică să aibă în total cinci filme.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton