Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Magda Catone, apel de ultimă oră pentru români. De ce are nevoie urgentă de 20.000 de euro

Magda Catone, apel de ultimă oră pentru români. De ce are nevoie urgentă de 20.000 de euro
4

de Andra Stana,

Magda Catone trece în această perioadă prin clipe greu de gestionat. Recent, actrița le-a transmis românilor, în special fanilor ei, un mesaj public. Ea a mărturisit că trebuie să adune suma de 20.000 de euro. Ce vrea să facă actrița cu banii.

Magda Catone organizează în aceste zile festivalul care îi poartă numele regretatului ei soț. Pe Șerban Ionescu l-am văzut destul de des pe micul ecran, în serialele de televiziune „Om sărac, om bogat”, „Anticamera”, „Fetele marinarului” şi „Narcisa sălbatică”. Poate cel mai memorabil rol a actorului care a trecut în nefiinţă în urmă cu 10 ani rămâne cel al lui Ion din ecranizarea după Liviu Rebreanu.

Magda Catone a venit cu un mesaj pentru români. Cunoscuta actriță a dezvăluit că îi lipsește suma de 20.000 de euro pentru a duce la bun sfârșit organizarea evenimentului, scrie playtech.ro.

Totodată, pentru a găsi sponsori, văduva lui Șerban Ionescu a apelat la rețelele de socializare. „Am reușit să acoperim o parte din cheltuieli, dar mai avem nevoie de o sumă destul de mare, cam undeva la 20.000 de euro”,  a mărturisit actrița.

BUCURESTI – PREMIILE GOPO 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Magda Catone, despre festivalul dedicat lui Șerban Ionescu

Magda Catone este studentă la Teologie, în primul an. Pe lângă actorie și studiu, ea se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru festivalul ce îi poartă numele regretatului ei soț, Șerban Ionescu. Actrița a oferit câteva detalii despre cum va arăta evenimentul, precizând totodată că mai are nevoie de 20.000 de euro pentru a duce la bun sfârșit organizarea spectacolului.

Festivalul care îi poartă numele actorului Șerban Ionescu se va desfășura anual, în premieră pe litoralul românesc.

„Festivalul va avea loc în perioada 17-23 iulie, în stațiunea 2 Mai, la Limanu, la Casa de Cultură. Am reușit să acoperim o parte din cheltuieli, dar mai avem nevoie de o sumă destul de mare, cam undeva la 20.000 de euro.

De asta mă ocup acum, de organizarea festivalului. Ministerul Culturii a vrut să susțină tot, dar au și altele de dat. Dar o să găsim, mai avem ceva promisiuni. Festivalul „Șerban Ionescu” se va tine în cele mai bune condiții”, a declarat Magda Catone, pentru  impact.ro.

Sursa foto: captură TV, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton