Homepage  / Știri

Magda Pălimariu a vizitat opt oraşe europene în două săptămâni

Magda Pălimariu a vizitat opt oraşe europene în două săptămâni

de Redactia Tvmania

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii Vremea de la Pro TV, tocmai s-a întors din vacanța de două săptămâni petrecută pe meleagurile Italiei, Elveției și Ungariei. 

Magda a reușit să viziteze nu mai puțin de opt orașe europene cât timp a fost plecată: Roma, Milano, Bergamo, Viena, Florența, Geneva, Lugano și Budapesta .

„Dintre toate orașele pe care le-am văzut, cel mai mult mi-a plăcut Florenţa”, mărturisește Magda, care a ajuns pentru prima oară în capitala Toscanei.

„€œDomul Santa Maria del Fiore, Piața della Signoria, fântâna lui Neptun, Palatul Vecchio, toate m-au lăsat fără cuvinte. Pe dinafară am admirat frumusețea arhitecturii gotice, iar în galeria Uffizzi  am privit ore în șir capodoperele unor artiști ca Michelangelo, Botticelli și Da Vinci. Întotdeauna mi-am dorit să văd cum arată în realitate aceste picturi pe care le-am văzut doar în fotografii până atunci”, povestește prezentatoarea.

Pentru că și-a petrecut o bună parte din vacanță în Italia, frumoasa prezentatoare s-a delectat cu deliciile culinare specifice acestei țări: „€œAm mâncat foarte multe fructe de mare și peşte, dar n-am ratat nici pizza și celebrele ravioli”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton