Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Magda Pălimariu apariție incendiară! Cât de sexy a fost prezentatoarea în vacanţă

Magda Pălimariu apariție incendiară! Cât de sexy a fost prezentatoarea în vacanţă
9

de Redactia Tvmania

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii meteo de la Pro TV, are o viață activă dincolo de micul ecran. Vedeta a fost recent în vacanță și a cucerit internauții cu fotografiile sexy postate de pe malul mării.

Magda Pălimariu s-a bucurat de o vacanță incendiară în Malaga, Spania. Prezentatoarea a adus cu ea și cele mai înalte temperaturi ale verii, aceasta revenit pe micile ecrane luni, 2 august. 

Frumoasa vedetă de la Pro TV iubește vara și mai ales marea așa că a profitat de vremea călduroasă și de zilele libere pentru a se bucura de o scurtă escapadă în afara țării. La fel ca noi, Magda Pălimariu a încercat să se adapteze condițiilor de călătorie și, cum la Pro TV lucrează în ture, profită să se bucure din plin de viață! 

Magda Pălimariu apariție incendiară în mediul online! Cât de sexy a fost prezentatoarea în vacanţă (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Magda s-a relaxat preț de câteva zile în sudul Spaniei pe Coasta del Sol, unde farmecul spaniol și briza Mării Mediterane i-au oferit u nconcediu de neuitat. Pentru această vacanță Magda Pălimariu și-a pregătit cele mai sexy ținute și costume de baie, care bineînțeles că nu au trecut neobservate de cei care o urmăresc în mediul online. Conform fotografiilor postate de ea, care ne arată încă o dată siliueta sa fără cusur, se pare că Magda Pălimariu nu a fost plecată singură, ci în compania unei persoane speciale. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton