Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. De ce a ținut vestea la secret

Magda Pălimariu este însărcinată în 7 luni. De ce a ținut vestea la secret
6

de Andra Stana,

Magda Pălimariu așteaptă primul ei copil. Vedeta de la Pro TV a anunțat luni, 30 mai, că este însărcinată în 7 luni. Prezentatoarea a dezvăluit și sexul bebelușului.

La câteva luni de la anunțul retragerii sale de pe micile ecrane, s-a aflat de ce Magda Pălimariu a luat această decizie radicală. Inițial, tot ce s-a știut este că Magda face naveta între România și Norvegia pentru a fi cu soțul ei.

Vedeta a recunoscut abia acum că se pregătește să devină mămică pentru prima dată, la 42 de ani, scrie viva.ro. Prezentatoarea de la Pro TV a mărturisit că atât ea, cât și soțul ei și-au dorit „această sarcină, așa că a fost o bucurie imensă pentru noi”.

„Mă bucur că Dumnezeu ne-a fost alături și ne-a îndeplinit dorința și că, iată, mai sunt câteva săptămâni până vom face cunoștință cu bebelușul. Bănuiesc că soțul tău a fost primul care a aflat…”, a dezvăluit Magda Pălimariu pentru sursa citată.

Magda-Palimariu-este-insarcinata-in-7-luni.-De-ce-a-tinut-vestea-la-secret-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Când naște Magda Pălimariu

Magda Pălimariu a ținut secretă vestea că a rămas însărcinată. Astfel, prezentatoarea de la Pro TV a recunoscut că, deși a anunțat abia acum că așteaptă un copil, se pregătește deja și pentru marele eveniment. Frumoasa vedetă Pro TV este însărcinată în 7 luni și așteaptă un băiețel.

Sunt însărcinată în 7 luni, iar termenul este în prima jumătate a lunii august. Așadar, o să fie tot Leu, ca mami.”, a spus Magda Pălimariu.

Despre sarcină, prezentatoarea a povestit că a fost o experiență „destul de grea în primele 5 luni de zile”. Acesta a fost motivul pentru care a luat o „pauză prelungită de la muncă”.

„Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate. Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.

Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”, a mai spus vedeta Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton