Homepage  / Vedete româneşti

Magda Pălimariu, noi imagini adorabile cu fiul ei. „Faceți cunostinta cu Aksel cel curios”

Magda Pălimariu, noi imagini adorabile cu fiul ei. „Faceți cunostinta cu Aksel cel curios”
7

de Roxana Mirea,

Magda Pălimariu a publicat noi imagini adorabile cu fiul ei, Aksel, care în luna august va împlini un anișor. Prezentatoarea TV trăiește clipe unice alături de micuțul ei și nu ezită să își împărtășească fericirea cu fanii ei de pe rețelele sociale.

Magda Pălimariu, noi imagini adorabile cu fiul ei

Magda Pălimariu a devenit pentru prima oară mamă anul trecut, în august. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Ionuț Eriksen. Vedeta este fericită, împlinită și trăiește clipe unice alături de fiul ei, micuțul Aksel. Magda Pălimariu îi încântă pe fanii ei de pe rețelele sociale cu imagini care mai de care mai adorabile cu bebelușul ei.

Faceți cunostinta cu Aksel cel curios!” a scris Magda Pălimariu în dreptul mai multor imagini cu chipul celui mic.

De Ziua Copilului, Magda Pălimariu a publicat alte imagini în care apare alături de Aksel. „La mulți ani copil frumos!! Ești raza mea de soare, ești iubirea mea infinată, ești bucuria vieții mele și tot ce mă împlinește!! Te iubesc nespus, copilaș minunat”, a scris prezentatoarea TV.

magda-palimariu-noi-imagini-adorabile-cu-fiul-ei.-faceti-cunostinta-cu-aksel-cel-curios-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Magda Pălimariu obișnuiește să-i dedice frumoase declarații de iubire fiului ei. „Las aici câteva poze cu frumusețea asta mică de baiețel, care azi a împlinit 8 luni. Câtă fericite încape în inima mea când îl văd!! Iubire pură, infinită, necondiționată. Nici nu am cuvinte să-mi exprim fericirea, împlinirea și iubirea pentru băiețelul meu drăgălaș! Te iubesc, Aksel!! Sunt mândră de tine, sunt împlinită și binecuvântată!! Ești o minunăție care îmi umple inima de bucurie”, a scris vedeta pe rețelele sociale, în urmă cu șase săptămâni.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton