Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Magda Vasiliu e din nou singură. Motivul pentru care fosta știristă a ajuns la divorț: „Am decis fiecare…”

Magda Vasiliu e din nou singură. Motivul pentru care fosta știristă a ajuns la divorț: „Am decis fiecare...”

de Redactia Tvmania

Au trecut împreună prin momente foarte grele, dar, poate, tocmai acelea au dus la ruptură. Asta crede Magda Vasiliu, știrista mutată de 4 ani în Italia pentru a-și trata copilul, despre despărțirea de soț. Magda i-a confimat lui Cristi Brancu, la „Exclusiv VIP” că este, din nou, o femeie liberă.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord si pe care nu îmi doresc sa o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat, prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că, la un moment dat, apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. Dar nu e nimic de ascuns, nimic senzațional”, a spus vedeta.

 Magda Vasiliu a anunțat la Prima TV, la Exclusiv VIP, că hotărârea luată de comun acord este definitivă.

„Pur și simplu, e o decizie luată cu maturitate, pentru că nici eu, nici fostul soț nu mai avem 20 de ani.”

Motivul pentru care nu se mai întoarce în România

Magda a trecut prin clipe grele și le-a răspuns celor care o întreabă de ce nu se întoarce înapoi, în România.

„Vlad e un copil care a depășit o boală cumplită, dar acum e bine. Și, ca orice copil normal, iese cu bicicleta, iese cu copiii. Și a căzut. Cum cad toți copiii. În cazul lui te gândești că poate fi mai mult decât atât. A fost un moment dur. Norocul nostru este că totul s-a întâmplat în Italia, unde ambulanța a ajuns în 5 minute. In 15 minute eram la spital, a fost anesteziat imediat, au făcut radiografia și mi-au spus: „Plecați cu elicopterul la Roma având în vedere istoricul lui medical.” L-a luat elicopterul, a fost o desfășurare extraordinară de forțe. În Italia aceasta este normalitatea, de aceea nu mă întorc acasă”, a spus Magda în direct la Exclusiv VIP, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton