Homepage  / Seriale / Seriale americane

Serialul „Magnum, detectiv particular” continuă cu încă două sezoane

Serialul „Magnum, detectiv particular” continuă cu încă două sezoane

de Andreea Hentea,

După ce fusese anulat în luna mai, serialul „Magnum, detectiv particular” / „Magnum P.I.” (difuzat la noi de Diva și de Pro Arena) a fost salvat recent de NBC, care a comandat recent încă două sezoane, adică douăzeci de episoade noi, scrie deadline.com.

Serialul „Magnum, detectiv particular” / „Magnum P.I.” este o relansare a îndrăgitului serial omonim difuzat în 1980, care îl avea pe celebrul Tom Selleck în rolul principal. Protagonistul său, Thomas Magnum (jucat în această nouă variantă de Jay Hernandez), este un detectiv particular, fost membru al Marinei americane, care rezolvă cazurile de crimă din Hawaii și își refolosește abilitățile militare după ce s-a întors acasă din Afganistan.

NBC a încheiat recent un acord conform căruia vor mai exista încă douăzeci de episoade noi din serialul cu Jay Hernandez în rolul detectivului Thomas Magnum. Soluția salvatoare vine după ce serialul „Magnum, detectiv particular”, lansat în 2018 și ajuns la patru sezoane, fusese anulat de CBS luna trecută. Cele douăzeci de episoade noi vor fi împărțite în două sezoane, cinci și șase, ceea ce va face ca serialul să însumeze 96 de episoade, cu posibilitatea unei viitoare continuări.

Cine va reveni în sezoanele 5 și 6 din „Magnum P.I.”

Alături de Jay Hernandez în rolul titular, în serial îi vom vedea din nou pe Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill, Tim Kang și Amy Hill. Se așteaptă, de asemenea, ca showrunnerul Eric Guggenheim, Justin Lin, John Davis și John Fox să revină ca producători executivi ai serialului. Serialul va continua să fie o coproducție între postul Universal TV și studiourile CBS.

Conform unui articol publicat recent în Deadline, imediat după anularea surprinzătoare (pe 12 mai) de către CBS a serialului „Magnum P.I.”, după patru sezoane, postul co-producător Universal TV a intrat în acțiune și a început să exploreze potențiale noi companii de distribuție. Cei de la NBC și NBC Universal au apărut, rapid, ca principali concurenți. Discuțiile cu NBC au progresat apoi, până când au ajuns să facă bugetul să funcționeze și costurile să fie reduse.

„Magnum P.I.” este, de altfel, unul dintre titlurile de succes din portofoliul postului Universal TV și o producție aparte, având ca protagonist un actor hispanic, fiind cel mai vizionat dintre serialele care s-au luptat să obțină drepturile pentru o continuare. Cel de-al patrulea sezon al serialului a avut, la CBS, o medie de 7,3 milioane de spectatori, clasându-se pe locul nouă între cele paisprezece seriale la categoria dramă difuzate de CBS în sezonul trecut. Serialele „CSI: Vegas” și „S.W.A.T.”, care au avut 6,5 milioane de spectatori, deci audiențe mai mici, au obținut, totuși, aprobarea pentru noi sezoane.

Serialul „Magnum P.I.” calcă, astfel, pe urmele altei producții a Universal TV, comedia polițistă „Brooklyn Nine-Nine”. Acest serial a fost preluat, și el, de către NBC (după anularea de către Fox, distribuitorul original, după cinci sezoane) și a continuat cu încă trei sezoane noi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton