Homepage  / Televiziune

„Magnum P.I.”, noua variantă a celebrului serial polițist începe în curând la Diva

„Magnum P.I.”, noua variantă a celebrului serial polițist începe în curând la Diva

de Mioara Tronaru,

„Magnum, detectiv particular”, „Magnum P.I.” (2018), este reboot-ul serialului cu același nume, care-a rulat între anii 1980-1988 avându-l pe Tom Selleck în rolul principal. Diva difuzează noua variantă cu Jay Hernandez din 25 aprilie, de luni până vineri, de la ora 20.00.

Noua poveste

La întoarcerea din Afganistan, Thomas Magnum (Jay Hernandez), ofițer decorat al unității de elită SEAL din Marina Americană, se instalează în Hawaii. Aici, are grijă de securitatea domeniului bogatului Robin Master, în a cărui casă de oaspeți și locuiește, și în timpul liber, din care are din belșug, lucrează ca detectiv particular.

MAGNUM P.I. – Jay Hernandez (foto: Karen Neal/CBS/Universal Television)

În anchetele sale, tânărul îi are drept ajutoare pe doi dintre foștii săi camarazi de arme: Theodore „T.C.” Calvin (Stephen Hill) și Orville „Rick” Wright (Zachary Knighton).

Rick este acum proprietarul unui bar, iar T.C. face curse cu elicopterul între insule. În același timp, Juliet Higgins (Perdita Weeks), fost agent MI6 acum majordomul domeniului, însoțită tot timpul de cei doi dobernami ai săi Zeus și Apolo, stă cu ochii pe Magnum ca să se asigure că nu abuzează de generozitatea lui Robin Master.

Serialul „Magnum, detectiv particular” este reboot-ul serialului omonim din anii ’80 (care poate fi văzut pe Warner TV).

Cea mai mare diferență între varianta actuală și cea clasică este transformarea personajului Jonathan Higgins (jucat în serialul original de actorul John Hillerman, care a și câștigat un Emmy pentru interpretarea sa, în 1987), în Juliet Higgins, jucată acum de Perdita Weeks.

Trailer Magnum P.I (2018)

Tom Selleck și-a dat binecuvântarea!

Prin intermediul Diva, TVmania a obținut un interviu de promovare a noului serial „Magnum, detectiv particular”, în care vorbesc despre noua producție actorii Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill și Tim Kang și producătorii executivi Peter M. Lenkov și Eric Guggenheim.

Tom Selleck – 1981, Magnum P.I., Credit line: Profimedia

– Jay, l-ai contactat Tom Selleck sau Tom Selleck te-a contactat pe tine?

Jay Hernandez: Nu am am vorbit cu Tom. Știu că Peter a vorbit cu el și conversația a mers foarte bine. Ne-a dat binecuvântarea lui. Știu că o să se uite!

Peter M. Lenkov: I-am arătat desenele cu el pe care l-am făcut când eram mic și eram un mare fan. A fost grozav. Adică, am vorbit cu el de câteva ori de atunci. Dar când am început să lucrăm la noua producție, am fost mai întâi la el pentru a obține binecuvântarea.

– Jay, ai spus că nu te-ai uitat niciodată la serialul original înainte de a primi rolul.

Jay Hernandez: Nu, nu. Am spus că l-am urmărit. Obișnuiam să mă uit la el când eram copil, da. Am fost un mare fan. Am urmărit „Magnum P.I.” și „Hawaii Five 0”. Am urmărit ambele seriale.

– „Hawaii Five 0”, „Magnum” sunt seriale localizate în Hawaii. Diferența este că „Hawaii Five 0” nu se bazează pe un serial numit „McGarrett” sau „Danno”. Sunteți îngrijorat de faptul că oamenii asociază „Magnum” cu o anumită persoană?

Peter M. Lenkov: Ceea ce încercăm să facem este să prezentăm producția unui public nou. De exemplu, eu am patru copii. Ei nu știu nimic despre „Magnum”, cel original. Când le-am arătat noua versiune, li s-a părut foarte tare. Și au fost interesați de faptul că a existat un alt serial pe care acesta se bazează, un „Magnum” original. Așa că sperăm să deschidem o fereastră pentru oricine nu știe despre original. Și sperăm că cele două personaje vor putea coexista. Spiritul spectacolului încă există. Există multe asemănări, noi doar îl actualizăm.

– Ce au cele două seriale în comun?

Peter M. Lenkov: În ceea ce privește personajul, cred că farmecul. Thomas Magnum a supraviețuit cu farmecul său. A trăit din bunăvoința prietenilor săi și a prietenilor săi care îi asigură favoruri. De asemenea, este un personaj care nu folosește arme. El este pe picior de inferioritate în majoritatea situațiilor în care intră. Dar, în cea mai mare parte, cred că îi unește farmecul. În alegerea rolului, asta a fost cea mai grea parte. Nu am vrut să facem o clonă a lui Tom Selleck. Ceea ce am vrut să facem a fost doar să găsim esența acelui personaj, care este farmecul.

– Jay și Perdita, puteți vorbi puțin mai mult despre felul în care personajele voastre sunt diferite de cele din povestirile originale? Și cred că există unele diferențe evidente.

Perdita Weeks: Că nu am mustață? Da, Higgins este acum femeie. Nu eram la fel de familiarizată cu serialul original ca alții. Cu siguranță a fost difuzat în Marea Britanie și îmi amintesc că așa știam despre Hawaii, de cămașa cu flori și de Ferrari. Dar acesta este o variantă nouă a lui Higgins. A fost foarte important să existe un personaj feminin puternic. Au fost multe femei, dar poate că nu jucau un rol atât de important. Ea aduce o nouă dinamică. Julieta este puțin înțeleasă de ceilalți oameni. Și ea are un fundal similar cu Higgins, original prin faptul că ea însăși a fost agent secret.

– Jay, cum e să conduci una dintre acele mașini și cum te simți când sunt distruse?

Jay Hernandez: Este puțin trist să privești un Ferrari explodând și căzând de pe stâncă. Dar să-l conduci, Perdi a avut ocazia. E atât de distractiv, sunt atât de puternice. Este o experiență pur și simplu uimitoare să o conduci. Trebuie să fii precaut deoarece există atât de mulți cai putere sub capotă. Acestea fiind spuse, sper să avem mai multe oportunități de a conduce Ferrari-uri.

Perdita Weeks: Băieții și jucăriile lor…

– Se pare că suntem într-o perioadă în care se refac multe producții. De ce crezi că atât de multe seriale au parte de remake?

Zachary Knighton: Oh, nu știu. Pentru că lumea e cam înfricoșătoare acum și oamenii vor să se întoarcă la lucruri pe care le iubesc și care i-au făcut să se simtă bine. Pe mine, asta m-a atras. Când eram copil, eram obsedat de serial, de mașini și de aventură. Mi-a plăcut umorul și tonul distractiv. Eu am fost imediat atras de proiect pentru că vreau să mă mai distrez puțin. Cred că oamenii se vor bucura de acest serial, deoarece cred că oameni au nevoie de puțină bucurie în viața lor chiar acum. Poate și de un pic de confort.

– Tim, poți să vorbești puțin mai mult despre personajul tău? El este tipul care crează probleme? Vor exista replici memorabile?

Tim Kang: Da! Personajul meu este un detectiv de la Departamentul de Poliție din Honolulu. Cred că că problemele, cel puțin din punctul meu de vedere, vor veni de la acest tip de aici (Jay Hernandez). Tipul ăsta e un nou-venit în departament. Este ambițios. Vrea să ajungă departe. Și felul în care Magnum își trăiește viața și investighează este opus modului în care Katsumoto vede și face lucrurile și vor exista conflicte.

– Peter, am putut înțelege alegerea ca unul dintre personaje să fie feminin, deoarece în distribuția inițială au fost toți bărbați. Dar care a fost decizia din spatele lui Higgins în special? Și de ce să nu faci din Rick sau TC un personaj feminin?

Peter M. Lenkov: Chiar dacă în producția inițială seamănă cu un club de băieți, în 2018 avea nevoie de o prezență feminină puternică. Mi-a plăcut acest conflict din serialul original dintre Higgins și Magnum și am văzut că există o doză mare de respect la baza ei. Și m-am gândit să mă joc puțin diferit, să interpretez diferit cu un personaj feminin. Și mi-a plăcut ideea ca cei doi să fie cu adevărat combativi, dar într-un mod distractiv. Și în cele din urmă, vom vedea unde se ajunge. Sper că publicul îi vede ca pe o echipă grozavă.

– Tim, ai șansa să fii un personaj total diferit aici și să fii puțin mai expresiv decât personajul Cho din „The Mentalist”?

Tim Kang: Da, cu siguranță, abia începem și dezvoltăm acest personaj. Cred că există o mulțime de spațiu pentru a crea o mare diferență. Și chiar aștept cu nerăbdare. Și am discutat despre asta și cred că va fi total diferit. El este un om al legii și așa va rămâne, dar personalitatea va fi diferită.

Peter M. Lenkov: Tim a fost foarte implicat din momentul în care a spus da, ne-a ajutat să-i modelăm personajul. Ne-a trimis o biografie a personajului și am schimbat multe idei. Acest parteneriat a fost grozav. 

Foto: Diva

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton