Homepage  / Vedete străine

Mai e un pic și vine Leyla! Bergüzar Korel, în culmea fericirii că îi va dărui o fetiță lui Halit Ergenç

Mai e un pic și vine Leyla! Bergüzar Korel, în culmea fericirii că îi va dărui o fetiță lui Halit Ergenç
12

de Anda Dincă,

Actrița Bergüzar Korel (protagonista serialelor “1001 de nopti” și “Patria mea ești tu!”) mai are un pic și naște cel de-al treilea ei copil, o fetiță care va primi numele Leyla.

Bergüzar (39 de ani) e fericită că le va da o surioară celor doi băieți ai ei, pe care îi are cu Halit Ergenç (starul din “Suleyman Magnificul”), Ali de 11 ani și Han în vârstă de un an și jumătate.

Știind că mai are puțin până să o cunoască pe Leyla, cele mai bune prietene ale lui Bergüzar i-au organizat acesteia un baby shower (o petrecere dată în cinstea viitoarei bebelușe), anunță milliyet.com.tr.

Prezentatoarea de televiziune Beyza Șekerci, scenarista Sema Ergenekon, vedeta tv Esra Erol și actrițele Sema Ergenç și İrem Kahyaoğlu i-au dat cadouri, i-au făcut urări și i-au adus un tort superb.

De la petrecere nu a lipsit Halit, care și-a răsfățat soția în fiecare moment. 

Halit (51 de ani) și Bergüzar (39 de ani) au sărbătorit în august 12 ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului fenomen “1001 de nopți” (2006-2009), care a fost difuzat și la noi de Kanal D, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cel de-al treilea copil a luat-o pe nepregătite pe Bergüzar, care abia îl născuse pe Han și luase decizia să se întoarcă la filmări.

“Am descoperit cu surprindere că sunt însărcinată, în timp ce mă pregăteam să mă întorc pe platourile serialului „Kanli Yayin””, a declarat ea atunci.

La început regizorul Can Ulkay a dorit să filmeze cele 10 episoade ale producției în primele ei luni de sarcină, însă din cauza pandemiei a trebuit să oprească proiectul.

Halit ErgençIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Conform televizyongazetesi.com, în momentul în care acesta a decis să reia filmările, sarcina avansată a determinat-o pe Bergüzar să renunțe la tot.

În continuare se caută o soluție. Cel mai probabil va fi adusă o nouă protagonistă care să le dea replica actorilor Serkan Altunorak și Yigit Özsener. Când va fi gata, serialul va fi difuzat de platforma online turcească Exxen. 

După venirea pe lume a lui Han, Bergüzar a avut totuși timp să joace un rol minor, chiar alături de Halit, într-o comedie neagră realizată de Netflix, “Azizler”.

Producția a avut premiera pe cunoscuta platformă online în ianuarie, iar protagoniștii săi sunt Engin Günaydın și Haluk Bilginer. Pe micile noastre ecrane, Halit a fost văzut ultima oară în serialul “Alegerea” (“Babil”), transmis anul acesta de Happy Channel. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton