Homepage  / Telenovele

„Mai mult decât o familie”, noua telenovelă, cu Guy Ecker și Bárbara de Regil, începe la Acasă TV

„Mai mult decât o familie”, noua telenovelă, cu Guy Ecker și Bárbara de Regil, începe la Acasă TV

de Anda Dincă,

Cunoscutul actor Guy Ecker revine pe micile ecrane de la noi, la postul Acasă TV, cu cel mai recent proiect tv al său, “Mai mult decât o familie”. Telenovela cu accente comice ni le aduce în case și pe actrițele Bárbara de Regil și Chantal Andere. 

Din 31 octombrie, la Acasă TV, veți avea ocazia să-l revedeți pe actorul Guy Ecker (63 de ani), care a făcut furori în România cu rolurile sale din telenovelele de succes “Cafea cu parfum de femeie”, “Minciuna” și “Salomé”. Noul său serial se numește “Mai mult decât o familie” (“Parientes a la fuerza”) și a fost realizat anul trecut de compania americană Telemundo. Cu cei de la Telemundo Guy a colaborat în ultimii ani, jucând și în alte producții de-ale lor: “El recluso” și “El señor de los cielos”. 

Ce se întâmplă în telenovela „Mai mult decât o familie”

“Mai mult decât o familie” spune povestea lui George Cruz (Guy Ecker), un scenarist de la Hollywood în vârstă de 50 de ani, care are o criză existențială. Inspirația l-a părăsit de mult și trăiește în umbra singurului său succes, în timp ce trece prin două evenimente dramatice: moartea mamei sale și infidelitatea soției, Leticia (Chantal Andere).

George începe să se înece în propria sa depresie și singurătate, însă decide sa călătorească în Mexic pentru a îndeplini ultima dorință a mamei sale. Aici o întâlnește pe Carmen Jurado (Bárbara de Regil), o tânără cântăreață care ține la tradiții și care îl va ajuta să creadă din nou în dragoste. 

“Divorțul și separarea de copii îi provoacă lui George suferință. Partea distractivă este că se întoarce la origini cu ajutorul unei femei mult mai tânără decât el. Intervine și un conflict între generații când o cunoaște, însă dragostea învinge totul”, a declarat Guy celor de la peopleenespanol.com.

“Carmen Jurado adoră să cânte, să-si trăiască viața, să se distreze, să se îndrăgostească. Este un personaj total diferit de ceea ce am avut eu până acum. Este o femeie sinceră, liberă, care spune ceea ce simte, directă, care nu vede vârsta ca un impediment în dragoste. Am iubit acest personaj pentru că este uman. De când am început să citesc scenariul, mi-a plăcut telenovela pentru că te deconectează și te introduce într-o lume plină de pace, de iubire, de râsete, de momente comice frumoase”, a declarat Bárbara de Regil, partenera lui Guy, citată de lavibra.com. 

Entuziasmată de acest proiect a fost și actrița Chantal Andere, pe care o știți din “Uzurpatoarea” și “Predestinați”.

“Leticia Sanz este un personaj de care m-am bucurat foarte mult, de care m-am îndrăgostit efectiv. Este un personaj negativ, dar unul atipic. I se întâmplă foarte multe lucruri și îmi place că are multe fațete. De asemenea, a fost o plăcere să lucrez cu Guy. Este un bărbat grozav, un actor foarte studios, responsabil, mereu binedispus și cu o energie bună. Nu l-am cunoscut personal până la acest proiect, dar acum am reușit să leg o prietenie frumoasă cu el și cu soția lui”, a declarat Chantal, citată de peopleenespanol.com

Lisa Owen, Antonio de la Vega, Salvador Zerboni, Alejandra Ávila, Mauricio Garza, Juan Vidal, Roberta Damián, Sofía Garza și Verónica Montes fac și ei parte din distribuția acestei telenovele. Producția are la bază povestea originală a argentinianului Sebastián Ortega, creatorului serialului de success de la Netflix, “Jurnalul unui gigolo” (“Diario de un gigolo”). 

Ce fac în prezent Guy Ecker și Bárbara de Regil

Bárbara de Regil (35 de ani) a început filmările la o producție nouă, “Cabo”, remake-ul telenovelei “Predestinați” (“Sortilegio”), din 2009, cu Jacqueline Bracamontes și William Levy în rolurile principale. În “Cabo”, Bárbara joacă alături de Matías Novoa și Eva Cedeño.

În ceea ce îl privește pe Guy, acesta nu este implicat în prezent în niciun alt proiect tv. El se bucură de viața de familie pe care o are cu Estela Sainz, o fostă actriță mexicană.

Cei doi sunt împreună de 31 de ani și căsătoriți de 22. Au împreună 3 copii adolescenți, pe Liam, Sofía și Kaelan. Guy mai are un fiu rezultat dintr-un mariaj avut la tinerețe cu Nia Peeples, pe Jon Michael Ecker.

Jon (39 de ani) i-a călcat pe urme tatălui și a ajuns actor. A apărut în “Narcos”, “Regina Sudului”, “Gossip Girl: Acapulco”, dar și în “Chicago Fire” și în “Firefly Lane “la Netflix.

Guy a participat recent la nunta lui Jon cu modelul Laura James și a fost fericit să-și vadă toți cei 4 copii reuniți.

Cei 4 copii ai lui Guy

La rândul ei și Bárbara de Regil are un copil făcut la tinerețe. Actrița a adus pe lume o fetiță, pe Mar Alexa de Regil, când avea doar 16 ani, fiind părăsită la vremea aceea de către tatăl copilului.

Fiica Bárbarei

Bárbara și-a refăcut viața alături de un avocat, Fernando Schöenwald, cu care s-a căsătorit în 2017.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton