Homepage  / Nu rata!

Mai sunt trei zile până începe “Bake Off România”

Mai sunt trei zile până începe “Bake Off România”

de Redactia Tvmania

Luni, 29 februarie, de la 20.30, Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu sunt pregătiți să jurizeze primele probe în cortul “Bake Off România”, iar Nicolle Stănese este gata să le spună pentru prima dată celor 12 concurenți: Porniți cuptoarele!

Ultimii patru concurenți care vor intra, începând de luni, în lupta pentru marele titlu de Cel mai bun cofetar amator din România și premiul de 25.000 euro sunt: Marinela Sarchizan, Irina Bucur, Ionela Cristea și Daniel Ioan.

Marinela Sarchizan

Marinela Sarchizan

Marinela Sarchizan recunoaște că motivul principal pentru care s-a apucat serios de gătit prăjituri este relaxarea. Mama a fost cea care i-a deschis calea către cofetărie, prin prăjiturile simple, iar apoi Marinela a studiat rețete complicate pe care le încearcă în propria bucătărie. Cel mai important lucru pentru ea este satisfacția pe care o simte atunci când îi sunt lăudate deserturile.

Irina Bucur

Irina Bucur

Irina Bucur se declară o gurmandă și o pofticioasă, care poate trăi fără mâncare, dar nu fără prăjituri. Încă din copilărie, pregătea biscuiți cu umplutură de bezea pentru fratele ei, care trebuia să îi mănânce obligat. A crescut încojurată de mâncare gătită și prăjituri de casă, iar acest obicei l-a preluat și ea. Nu trece o săptămână fără să pună mixerul la treabă măcar de două, trei ori.

Ionela Cristea

Ionela Cristea

Ionela Cristea a început să pornească cuptorul pentru a prepara deserturi delicioase după ce a fost dezamăgită de prăjiturile cumpărate dintr-o cofetărie. Ionela se implică activ în dezvoltarea comunității rome și își dorește să devină un exemplu pozitiv pentru semenii săi prin reușitele proprii.

Daniel Ioan

Daniel Ioan

Daniel Ioan a crescut cu dor de cozonac. Mama lui nu știa să facă, iar de sărbători mai primea de la vecini câte o felie de cozonac făcut în casă. Gustul i-a rămas întipărit în minte, iar tocmai acest produs l-a motivat să se apuce de gătit, fiind și primul dulce pe care l-a făcut. Cofetăria a început ca un hobby pentru el, iar acum își petrece foarte mult timp, descoperind rețete noi.

Cei 12 concurenți sunt pregătiți să intre în competiția pentru titlul de Cel mai bun cofetar amator din România, să impresioneze jurații prin deserturile lor, însă nici nu își imaginează ce emoții puternice îi așteaptă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton