Homepage  / Vedete româneşti

De ce a fost Maia, fiica lui Teo Trandafir, marginalizată de ceilalți copii. „Așa am trecut peste toate”

De ce a fost Maia, fiica lui Teo Trandafir, marginalizată de ceilalți copii. „Așa am trecut peste toate”
7

de Roxana Mirea,

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei, Maia. Prezentatoarea TV de la Kanal D i-a fost mereu alături fiicei ei și a încurajat-o cum a știut mai bine. Ei bine, Maia ieșea la joacă cu alți copii atunci când era mică și se confrunta cu o situație neplăcută. Fiica lui Teo Trandafir, acum adolescentă, era marginalizată de ceilalți copii pentru că era adoptată.

Fiica lui Teo Trandafir, marginalizată de ceilalți copii

Teo Trandafir a povestit în ediția de joi, 3 februarie, a emisiunii „Teo Show” despre faptul că fiica ei era marginalizată de ceilalți copii când era mică. Prezentatoarea TV le-a avut invitate pe Ani Crețu și Carmen Tănăse și au vorbit despre cum să ne protejăm copiii de bullying. Acela a fost momentul în care Teo Trandafir a povestit despre o întâmplare neplăcută din viața fiicei ei, Maia.

Reactia-lui-Catalin-Botezatu-dupa-ce-Teo-Trandafir-a-spus-ca-l-ar-lua-de-sot.-Ce-cadou-special-i-a-daruit-eaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: «Nu te juca cu Maia, că e adoptată». I-am zis: «Stai, dragă, liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția». În felul acesta am trecut peste toate”, a povestit Teo Trandafir la Kanal D, potrivit libertatea.ro.

Actrița Ani Crețu a compus o piesă de teatru care poate fi văzută la Teatrul Ion Creangă din București, în care tratează tema bullying-ului în școli.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton