Homepage  / Știri

Maia Morgenstern are stea pe Aleea Celebrităţilor

Maia Morgenstern are stea pe Aleea Celebrităţilor

de Redactia Tvmania

Actriţa română a primit o stea pe “Walk of Fame”-ul din Piaţa Timpului (Bucureşti), aflat în vecinătatea magazinului Cocor. Decernarea a avut loc pe 1 mai, cu ocazia zilei sale de naştere. Morgenstern a împlinit 49 de ani.

Iniţiată de Cocor şi Teatrul Metropolis, varianta românească a celebrului “Walk of Fame” de la Hollywood a debutat în ianuarie şi include încă patru actori români renumiţi: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan şi Amza Pellea, a cărui stea a fost decernată în memoriam.

Maia Morgenstern a fost recompensată pentru întreaga ei carieră din teatru şi film, fiind acompaniată, la decernare, de mai mulţi colegi de scenă şi de fani.

“Ne bucurăm să-i urăm astăzi bun venit pe Aleea Celebrităţilor uneia dintre cele mai mari actriţe din cultura românească.

Steaua care va purta, începând de astăzi, numele Maia Morgenstern este un semn de preţuire pentru rolurile notabile pe care le-a interpretat atât pe scena autohtonă, cât şi peste meleaguri”, a declarat, cu această ocazie, Dan Bărbulescu, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Cocor S.A.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton