Homepage  / Știri / Vedete româneşti

Maia Morgenstern sare în ajutorul refugiaților din Ucraina. Ce decizie a luat actrița

Maia Morgenstern sare în ajutorul refugiaților din Ucraina. Ce decizie a luat actrița

de Roxana Mirea,

Maia Morgenstern a anunțat pe Facebook că ajută refugiații din Ucraina. Mai exact, îndrăgita actriță și-a pus la dispoziție apartamentul pentru cei care au fugit de război, după ce a început atacul Rusiei asupra Ucrainei. Maia Morgenstern susține că, în orice situație, „omenia trebuie să primeze”

Maia Morgenstern sare în ajutorul refugiaților din Ucraina

Maia Morgenstern a anunțat pe Facebook că vrea să îi ajute pe refugiații din Ucraina. Actrița și-a pus la dispoziție apartamentul pentru „oamnii aflați în suferință și nevoi”. Aceasta a mai specificat că își va pune apartamentul la dispoziție prin intermediul unor organizații oficiale.

„M-am tot gândit. M-am hotărât.

Mi-am pus la dispoziție apartamentul. Pentru oameni aflați în suferință și în nevoi. O voi face într-un cadru organizat, prin intermediul unor organizații oficiale. Pentru a fi de folos, pentru ca bunele mele intenții să nu fie batjocorite, pentru a nu fi trasă pe sfoară, cum s-a mai întâmplat. Da, sunt perfect conștientă că există riscul ca unii și alții sa profite de buna credință a oamenilor de bună credință. Da, sunt perfect conștientă ca există riscul ca suferința semenilor noștri să fie folosită în scopuri nu tocmai cinstite. Da, știu, înțeleg. Îmi asum. Voi încerca să previn orice fraudă și orice manipulare. De orice fel. Și, cu toate acestea, susțin neîncetat: Omenia trebuie să primeze. Bunătatea”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Foarte mulți români s-au mobilizat și au sărit în ajutorul refugiaților din Ucraina, care au fugit din calea războiului pentru a-și salva viața.

Printre cei care au decis să nu fie simpli martori ai evenimentelor șocante de peste graniță este și Ștefan Mandachi. Afaceristul a primit refugiați din Ucraina la hotelul său din Suceava.

Cittește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton