Homepage  / Articole

Mâine e momentul adevărului pentru CFR!

Mâine e momentul adevărului pentru CFR!

de Redactia Tvmania

Căpitanul Ricardo Cadu (foto) şi colegii săi de la campioana en-titre a României se deplasează mâine la Manchester pentru un meci cu marea United, în ultima etapă a grupei H din Liga Campionilor. Clujenii au deja biletele pentru primăvara europeană în buzunar, însă dacă scot la Manchester un rezultat mai bun decât reuşeşte Galatasaray, cu care se află la egalitate de puncte (7), în deplasarea de la Braga, atunci ei pot ajunge în optimile Ligii Campionilor.

PSG şi Porto, bătălie pentru prima poziţie

Un rezultat identic sau mai slab decât al turcilor ar însemna un finiş pe locul trei pentru CFR şi premiul de consolare: un loc în şaisprezecimile Europa League. Manchester United (locul întâi) şi Braga (ultimul loc) nu mai au nicio miză în afară de palmares în partidele respective.

Şi astăzi sunt meciuri pe cinste în competiţia-regină. Real Madrid, ocupanta locului doi în grupa D, primeşte vizita celor de la Ajax, în vreme ce lidera Dortmund joacă acasă cu Manchester City. Dortmund şi Real vor merge mai departe de pe poziţiile respective, indiferent de rezultat.

De asemenea, în grupa A, PSG şi Porto se bat pentru calificarea de pe prima poziţie într-o grupă pe care au dominat-o şi pe care portughezii o conduc, la un punct în faţa parizienilor.

Iată programul complet al meciurilor de Liga Campionilor din aceste zile:

Azi

21.45, Digisport 1 şi Dolce Sport 1, Real Madrid – Ajax

21.45, Digisport 2, Dortmund – Manchester City

21.45, Digisport 3 şi Dolce Sport 2, PSG – Porto

Mâine

21.45, Digisport 1 şi Dolce Sport 1, Manchester United – CFR Cluj

21.45, Digisport 2, Şahtior Doneţk – Juventus

21.45, Digisport 3, Barcelona – Benfica

21.45, Dolce Sport 2, Braga – Galatasaray

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton